Kamp: Tottenham Hotspur – Chelsea

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,73

Spilstop: 12. januar kl. 20:45

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Denne sæsons Liga Cup første finalist skal findes, når Chelsea gæster Tottenham. Det er som bekendt den anden af to semifinalekampe mellem disse to hold. Det første opgør endte med en 2-0-sejr til Chelsea på Stamford Bridge.

Dermed har Spurs kniven for struben, når de skal forsøge at kvalificere sig til Liga Cup-finalen for anden sæson i træk. Vinderen møder enten Liverpool eller Arsenal, som endnu mangler begge deres kampe.

Chelseas føring på 2-0 gør som nævnt, at Tottenham på et tidspunkt formentlig vil være tvunget til at satse offensivt. Det bør giver en underholdende affære. Vi regner da også med, at det bliver en kamp, hvor vi får begge hold på tavlen.

 

Derfor scorer begge hold i kampen

Tottenham har fået en ganske pæn start under Antonio Conte, hvor de har været ganske svære at slå. I Premier League har man således ikke tabt sine seneste otte kampe. Her er det blevet til fem sejre og tre uafgjorte.

Den eneste ligakamp, hvor man lukkede mere end et mål ind var i 2-2-kampen mod Liverpool. Der blev som nævnt også lukket to mål ind, da man stod over for Chelsea i den første af de to semifinaler. Det viser, at hold med store offensive kapaciteter godt kan nedbryde den stærke Spurs-defensiv.

Chelsea er dog heller ikke selv usårlige, når det kommer til defensiven. Ser vi på deres sidste tre kampe i ligaen, så har man lukket mål ind i samtlige af disse. Det gælder kampene mod Aston Villa, Brighton og Liverpool.

Det faktum, at Tottenham skal have scoret to gange, bør give Chelsea gode forudsætninger for at få scoret. Vi regner som nævnt også med, at begge hold kommer på tavlen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem Tottenham Hotspur og Chelsea. Hos Marathonbet får man odds 1,73 på dette.