Kamp: Nottingham Forest – Arsenal

Spilforslag: Arsenal vinder kampen med mindst to mål (Arsenal -1)

Odds: 1,98

Spilstop: 9. januar kl. 18:10

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Det lugter langt væk af klassisk Tipslørdag, når Arsenal gæster Nottingham Forest i FA Cuppens 3. runde. Arsenal har gang i en god sæson med succes i både Premier League og Liga Cup. De går naturligvis også efter FA Cuppen.

The Gunners er da også klare favoritter til at slå Nottingham Forest fra the Championship. Forest har deres at se til den næstbedste række, hvor de kæmper med om playoffpladserne. Vi tror dog, at Arsenal bliver for stor en mundfuld for de dobbelte vindere af Europa Cuppen for mesterhold.

 

Derfor vinder Arsenal kampen med mindst to mål

Arsenal fik en forrygende afslutning på 2021 med fire sejre på stribe i Premier League mod Southampton, West Ham, Leeds og Norwich. Derudover spillede man sig også sikkert i semifinalen i Liga Cuppen.

Artetas tropper åbnede det nye år med en kamp mod Manchester City, som man tabte med 1-2 trods en god indsats.

Arsenal spiller som bekendt ikke europæisk fodbold i denne sæson. Derfor kan de tillade sig at gå fuldt efter begge de nationale pokalturneringer.

I midtugen blev deres planlagte semifinale mod Liverpool udsat. Derfor har de fået lidt ekstra tid til at puste ud til denne kamp mod Nottingham Forest.

Hjemmeholdet har tilbragt over 20 år væk fra Premier League og går naturligvis benhårdt efter at vende tilbage i denne sæson. Derfor er det på ingen måde nogen katastrofe for dem, hvis de skulle ende med at ryge ud til Arsenal

Vi venter, at Mikel Arteta stiller med et stærkt hold, ligesom han har gjort det i Liga Cuppen. Her havde Arsenal ingen problemer mod holdene fra de lavere rækker, og det regner vi heller ikke med, at de får her.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Arsenal vinder kampen med mindst to mål (Arsenal -1). Hos Marathonbet får man odds 1,95 på dette.