Kamp: Hull City – Everton

Spilforslag: Everton vinder kampen

Odds: 1,95

Spilstop: 8. januar kl. 18:30

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Everton har været særdeles ustabile gennem denne sæson. De startede da også 2022 med en skidt indsats mod Brighton, da man lukkede hele tre mål ind og tabte med 2-3.

Derfor skal der meget gerne tankes noget selvtillid i denne FA Cup-kamp mod Hull. De ligger nede omkring bunden af the Championship og er med andre ord et hold, som Everton skal slå.

Everton bør satse benhårdt på FA Cuppen. De skal i kamp i Premier League få dage efter denne, men Benitez har ikke råd til at ryge ud af FA Cuppen, så vi regner med, at han stiller noget nær stærkeste opstilling. Vi siger da også, at det ender med en sejr til the Toffees.

 

Derfor vinder Everton kampen

Everton var mildt sagt svingende i løbet af december. De lagde ud med at tabe 1-4 hjemme mod ærkerivalerne Liverpool. Derefter imponerede man ved at slå Arsenal, hvorefter man tabte 1-3 til Crystal Palace i London. Kampen efter hentede man dog et flot point ude mod Chelsea.

Herefter fik Everton hele tre kampe udsat, inden kampen 2. januar mod Brighton. Anthony Gordon havde en fin kamp med to scoringer, men desværre fik Brighton bolden i kassen tre gange.

Dermed fortsætter alarmklokkerne med at ringe i Everton. De har indtil videre været meget aktive på transfermarkedet. Man har nemlig forstærket sig på backerne ved at hente ukrainske Vitaliy Mykolenko i Dynamo Kiev og Nathan Patterson i Rangers.

Hull er ligesom Everton heller ikke alt for godt kørende. The Tigers har ikke vundet deres sidste fire kampe i the Championship. Senest tabte man med 0-1 til Blackpool, som ligger i midten af tabellen. Det efterlader Hull blot fire point over stregen.

Vi mener, at dette er en kamp, som Benitez ikke har råd til at tabe. Derfor regner vi også med, at han sætter et hold i noget nær stærkeste opstilling.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Everton vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,95 på dette.