Kamp: AC Milan – Liverpool

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,58

Spilstop: 7. december kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Liverpool har gjort rent bord i Champions Leagues Gruppe B, hvor de vundet deres første fem kampe. Dermed er sidste kamp mod AC Milan uden den store sportslige værdi for Liverpool.

Det er dog langt fra tilfældet for milaneserne. AC Milan skal nemlig vinde kampen og samtidig håbe, at tingene går deres vej i gruppens anden kamp.

Dermed er der med andre ord lagt op til en spændende aften på San Siro. Jürgen Klopp kommer formentlig til at skifte en del ud på holdkortet, men det betyder bestemt ikke, at det bliver nogen walkover for Milan. Vi regner faktisk med en tæt kamp, hvor vi ender med at scoringer af begge hold.

 

Derfor scorer begge hold i kampen

Efter en skidt periode i Serie A med tre kampe i streg uden sejre har AC Milan vundet deres seneste to kampe. Her har man mødt Genoa og oprykkerne Salernitana.

Til trods for, at det ikke er hold, som hører til i toppen af ligaen, så er det ikke desto mindre vigtigt for selvtilliden, at man er kommet i gang igen. Sejrene har tilmed betydet, at Milan har erobret førstepladsen i Serie A, som Napoli ellers har siddet på længe.

Alt dette bør give et godt boost inden kampen mod Liverpool. Milan har til tider haft det svært i den hårde gruppe, hvor man har hårdt brug for tre point, hvis ambitionerne om knockoutkampe skal realiseres.

De bør som minimum have gode muligheder for at komme på tavlen mod et Liverpool-hold, som ikke ventes at komme i stærkeste formation. Der venter et hårdt juleprogram, så Klopp kommer formentlig til at spare et par profiler, hvilket selvsagt er godt nyt for Milan chancer for at få scoret.

Det bliver dog stadig ingen let opgave. Folk som Divock Origi og Takumi Minamino har vist fin form på det sidste. De kan gøre ondt på et Milan-hold, som blot har hentet et clean sheet i deres første fem Champions League-kampe.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem AC Milan og Liverpool. Hos Marathonbet får man odds 1,58 på dette.