Kamp: Fulham – Bournemouth

Spilforslag: Fulham vinder kampen

Odds: 1,96

Spilstop: 3. december kl. 20:45

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Der er dømt topopgør i the Championship, når Bournemouth gæster Fulham. Fulham fører med et point ned til Bournemouth, hvorefter der er et forholdsvist stort hul ned til QPR.

Fulham og Bournemouth har dog begge spillet deres seneste to kampe uafgjort. Dermed har begge hold snart brug for tre point, hvis de skal holde det solide forspring til forfølgerne.

 

Derfor vinder Fulham kampen

Fulham har ikke tabt deres seneste ni Championship-kampe. Disse har budt på syv sejre og to uafgjorte kampe. Det er de to seneste kampe mod Derby og Preston.

Inden da slog man blandt andet Blackburn med hele 7-0. De er da heller ikke overraskende det suverænt mest scorende hold med vanvittige 49 kampe gennem de første 20 runder.

Her det især den serbiske angriber Aleksandar Mitrovic, som har bidraget med mål. Han har scoret vanvittige 21 mål i 19 kampe – herunder to hattrick.

Nu skal han forsøge at skyde Bournemouth i sænk. De førte indtil for få runder ligaen, men de seneste tre kampe mod Derby, Millwall og Coventry kastede blot to point af sig.

I disse tre kampe lukkede the Cherries tilsammen seks mål ind, hvilket naturligvis også er bekymrende, når man møder et angreb af Fulhams kvalitet.

Senest førte Bournemouth 2-0 mod Coventry helt frem det 85. minut. Der reducerede Matt Godden, inden Todd Kane fik udlignet for Coventry fem minutter inde i overtiden.

Det var naturligvis en stor nedtur for Bournemouth, som nu har syv point ned til Queens Park Rangers på tredjepladsen. De skal derfor holde skruen lige i vandet.

Vi regner dog med, at de får en hård aften mod Fulham-angrebet anført at Mitrovic. Derfor siger vi, at det ender med tre point til hjemmeholdet.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Fulham vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,96 på dette.