Kamp: Liverpool – Arsenal

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,66

Spilstop: 20. november kl. 18:30

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Arsenal fik en skidt start på sæsonen med tre nederlag på stribe. Siden da har man dog ikke tabt sine efterfølgende otte ligakampe og er hoppet helt op på femteplads.

Dermed er man blot to point efter dagens modstander Liverpool. The Reds har har ikke vundet deres sidste to ligakampe og har dermed hårdt brug for point i kampen om mesterskabet.

Der er med andre ord lagt op til en stor aften på Anfield mellem et formstærkt Arsenal-mandskab og Liverpool, som skal tilbage på rette spor. Vi regner med, at det bliver en tæt kamp, hvor vi ender med at få begge hold på tavlen.

 

Derfor scorer begge hold i kampen

Mikel Artetas fremtid i Arsenal begyndte at se en kende usikker ud efter holdets tre nederlag på stribe i starten af sæsonen. Arsenal-fans vil dog uden tvivl være tilfredse med, at ledelse ikke var for hurtige på aftrækkeren.

Spanieren har nemlig i den grad fået vendt skuden. Først ved pligtsejre over Norwich og Burnley. Siden da har man dog også slået hold som Tottenham og Leicester og spillet uafgjort med Brighton. I de seneste tre kampe har man slået Aston Villa, Leicester og Watford med samlede 6-1.

I offensiven er de især unge Emile Smith-Rowe, som har imponeret med sine fire mål og to assists. Han har senest fået debut på landsholdet, hvor han fik scoret og lavet assist mod San Marino.

Nu gælder det så den indtil nu største test i form af Liverpool. De har dog vaklet lidt deres sidste par kampe. Her har man spillet 2-2 med Brighton og tabt 2-3 til West Ham.

Det bliver interessant at se, om Smith-Rowe og resten af Arsenal-offensiven kan skabe flere problemer for Liverpool-forsvaret. Samtidig får Arsenal dog også deres at se til i form af Mohamed Salah og resten af den skræmmende Liverpool-offensiv.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem Liverpool og Arsenal. Hos Marathonbet får man odds 1,66 på dette.