Kamp: PAOK – FC København

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,77

Spilstop: 4. november kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Efter nederlaget til netop PAOK fra for to uger siden, skal FC København nu en tur til Grækenland i jagten på revanche. Det er et opgør mellem nummer et og to i Gruppe F, hvor PAOK er et point foran FCK. Førstepladsen er med andre ord på spil.

FC København fik første opgør mellem holdene ødelagt af et meget tidligt rødt kort. Det endte dog med at blive en tæt kamp, og det regner vi også med bliver tilfældet i dette opgør, hvor vi siger, at begge hold ender med at få scoret.

 

Derfor scorer begge hold i kampen

Som nævnt fik FCK den værst tænkelige start på første halvleg, da holdene mødtes i Parken. Efter ti minutter modtog FCK-keeperen Kamil Grabara nemlig et direkte rødt kort for at tage bolden med hænderne udenfor feltet.

PAOK udnyttede overtalssituationen og var ved pausen foran med 2-0 efter scoringer af Sidcley og Andrija Zivkovic. FCK fik dog rejst sig i anden halvleg, da Pep Biel fik reduceret til slutresultatet 1-2.

I FCK’s efterfølgende kamp led man et 1-2-nederlag til Brøndby. Man fik dog rejst sig i weekend, hvor københavnerne hentede en sikker 3-0-sejr mod Vejle hjemme i Parken. Her scorede Jens Stage og Jonas Wind, mens unge Hákon Haraldsson også kom på tavlen.

PAOK’s resultater er meget lig FCK’s de tabte 1-2 til Olympiakos og bankede Apollon Smyrnis med 4-1. De havde som bekendt en kæmpe fordel med en mand i overtal det meste af kampen.

Hvis FCK kan holde alle 11 mand på banen, så mener vi, at de bør kunne komme på tavlen i Thessaloniki. FCK kommer dog til at mangle Grabara, hvilket naturligvis er en fordel for PAOK.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem PAOK og FC København. Hos Marathonbet får man odds 1,77 på dette.