Kamp: Arsenal – Leeds United

Spilforslag: Arsenal vinder kampen

Odds: 1,62

Spilstop: 26. oktober kl. 20:45

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Arsenal er flyvende i Premier League, hvor de efter en skidt start er ubesejrede i deres seneste seks kampe. I Liga Cuppen er det også gået som smurt indtil nu, hvor der i 4. runde venter et møde med Leeds United hjemme på Emirates.

Leeds har efter sidste sæsons fremragende sæson mildt sagt ikke fået den bedste start i Premier League. De efter nemlig blot tre point over stregen og har kun vundet én ligakamp. De har med andre ord rigeligt at se til, og vi regner da også med, at bliver sendt nordpå med et nederlag i bagagen.

 

Derfor vinder Arsenal kampen

Arsenal spiller som bekendt ikke med i europæiske turneringer i denne sæson. Det gør naturligvis, at man i større grad kan tillade sig at fokusere på de hjemlige turneringer som Liga Cuppen.

Her lagde man i 2. runde ud med at smadre et reservespækket West Bromwich-hold med 6-0 i Birmingham. Derefter ventede et møde med AFC Wimbledon fra League One. Her endte et stjernespækket Arsenal-hold med at løbe med en 3-0-sejr.

I sidste weekend imponerede Arsenal, da de som nævnt udbyggede deres ubesejrede stime i Premier League til seks kampe. Her vandt man i overbevisende stil med 3-1 over et tandløst Aston Villa-hold. Især Arsenal-offensiven imponerede, hvilket bør bekymre Leeds.

Leeds var i weekenden tæt på sæsonens femte nederlag. Det blev dog afværget af Rodrigo, som fik udlignet til 1-1 i overtiden mod Wolverhampton på straffespark.

Netop målscoringen har været Leeds’ akilleshæl. Deres sidste seks Premier League-kampe har således blot budt på fire mål af Yorkshire-mandskabet.

Det placerer som nævnt Leeds på en 17. plads tæt på stregen. Det kan gøre deres fokus på pokalturneringerne mindre, da der næste weekend venter en must win-kamp mod bundproppen Norwich.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Arsenal vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,62 på dette.