Kamp: Brøndby IF – FC København

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,63

Spilstop: 24. oktober kl. 14:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Det er tid til sæsonens andet opgør mellem Brøndby og FC København. FCK vandt sæsonens første derby med 4-2 i Parken. Begge hold tabte i midtugens europæiske kampe, så der er brug for oprejsning.

De sidste par kampe mellem Brøndby og FC København har været ganske jævnbyrdige, hvor begge hold er kommet på tavlen. Det tror vi også bliver tilfældet denne gang på Brøndby Stadion.

 

Derfor scorer begge hold i kampen

Brøndby er i en god stime i Superligaen med syv af ni mulige i de seneste tre kampe mod AaB, Randers og Vejle. Det gør, at man er kravlet op i top seks, der som bekendt giver adgang til mesterskabsspillet.

De skuffede dog i midtugens Europa League-gruppespilskamp. Her blev det til et 0-2-nederlag på udebane til skotske Rangers efter en ringe første halvleg af Brøndby.

Dagens modstander FC København skuffede også i torsdags. De gjorde livet svært for sig selv, da Kamil Grabara modtog et rødt kort efter blot ni minutter, og man kom bagud med 0-2 ved pausen. Pep Biels reducering i anden halvleg var ikke nok til at forhindre et 1-2-nederlag.

I Superligaen er FC København ligesom Brøndby ubesejrede i deres seneste tre kampe. Her har man mødt FC Nordsjælland, Viborg og SønderjyskE.

Senest spillede man 1-1 med SønderjyskE. Det kunne og burde dog være blevet til tre point, men Jonas Winds brændte et straffespark i kampens slutfase.

Ser man på holdenes kampe i de sidste tre spillerunder, så er det bemærkelsesværdigt, at begge hold er kommet tavlen i disse tilsammen seks kampe. Derudover har både Brøndby og FCK også begge scoret i de sidste fem indbyrdes opgør.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem Brøndby IF og FC København. Hos Marathonbet får man odds 1,63 på dette.