Kamp: AaB – OB

Spilforslag: Begge hold scorer i kampen

Odds: 1,74

Spilstop: 17. september kl. 19:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

AaB skal forsøge at fastholde deres gode start, når OB gæster Aalborg Portland Park denne fredag aften. Gæsterne fra fyn har fået en knap så god start på sæsonen, men de formåede dog at hente en vigtig sejr i sidste spillerunde.

OB har faktisk været ganske effektive foran målet. Desværre har det samme ikke været tilfældet, når det kommer til at holde modstanderen fra fadet.

AaB har trods de gode resultater lukket mål ind i deres sidste tre kampe. Vi mener altså, at der er gode muligheder for, at vi ender med at få begge mandskaber på tavlen i det nordjyske.

 

Derfor scorer begge hold

AaB fik langt fra nogen god start på sæsonen med blot to point fra de første tre kampe. Siden da er det dog blevet til imponerende 13 af 15 mulige i de efterfølgende fem kampe.

Senest var man på besøg i Viborg, hvor man kom bagud efter blot ti minutter. To scoringer af portugisiske Pedro Ferreira fik dog vendt kampen. Med syv minutter igen fik hjemmeholdet Sebastian Grønning udlignet, men få minutter senere sikrede Kasper Kusk AaB tre vigtige point. Disse sendte AaB helt op på tredjepladsen.

Su skal man så forsøge at fortsætte den flotte serie af resultater hjemme mod OB. OB fik i mandags en hårdt tiltrængt sejr hjemme mod bundholdet SønderjyskE, som man slog med 2-1.

OB’s målscorer i deres sidste tre kampe hedder 6-5, hvilket siger en del om deres defensive kvaler men også offensive kvaliteter. Ser man på hjemmeholdet AaBs sidste tre kampe, så har de scoret seks mål og lukket fire ind.

Vi mener med andre ord, at det er lagt op til en god offensiv mellem to hold, som dog begge på det seneste har haft svært ved at holde buret rent.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem AaB og OB. Hos Onside Betting får man odds 1,74 på dette væddemål.