Kamp: Aston Villa – Everton

Spilforslag: Begge hold scorer i kampen

Odds: 1,83

Spilstop: 18. september kl. 18:30

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Aston Villa har fået en blandet start på den nye sæson, hvor man endnu ikke har været i stand til at stille med det formodede bedste hold. Det lader dog til at blive tilfældet mod Everton.

Det bliver der også brug for. The Toffees har nemlig fået en fremragende start på sæsonen og er et af fire hold med ti point. Det bliver at være ganske tæt, når disse to hold mødes. Det regner vi også med bliver tilfældet denne gang, hvor vi siger, at begge hold kommer på tavlen.

 

Derfor scorer begge hold

Aston Villa leverede vel nok sæsonens bedste præstation mod Chelsea, hvilket var ret så paradoksalt efter, at de tabte med 3-0. Det var dog et noget misvisende resultat, da Villa gennem første halvleg som minimum matchede Chelsea.

Det var en dårlig tilbagelægning af Tyrone Mings, som kort inde i anden halvleg reelt lukkede kampen. Villa havde selv flere gode muligheder, men manglende skarphed kombineret med en storspillende Mendy i Chelsea-målet gjorde, at de måtte rejse tomhændede hjem.

Der er dog grund til optimisme. Nyindkøbet Leon Bailey er endelig skadesfri og kom ind og gjorde en god figur. Derudover vender Emilianoerne Martínez og Buendía også tilbage. Jacob Ramsey spillede dog en god kamp på Stamford Bridge, så Buendía skal ikke vide sig sikker.

 

Endnu en god sæsonstart af Everton

Everton har for anden sæson i streg lagt godt fra land i Premier League. Det er således blevet til ti point fra fire kampe, hvilket er det samme udbytte som de øvrige hold i top fire.

Senest havde man en hjemmekamp mod Burnley, hvor man med en halv time igen var bagud med 0-1. Tre mål på blot seks minutter sikrede dog Everton de tre point med en flot 3-1-sejr. Især Andros Townsend imponerede med en assist og et fænomenalt langskudsmål.

Everton har haft det svært mod Villa siden, at Birmingham-holdet vendte tilbage til Premier League. I de fire kampe siden da er det blevet til to Villa-sejre og to uafgjorte.

Dette er det 207. opgør mellem Villa og Everton i den bedste række, hvilket gør det til den mest spillede kamp. De sidste par udgaver har været ganske tætte, og i to af de sidste tre kampe har begge hold fået scoret. Det tror vi også bliver tilfældet i denne gang.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem Aston Villa og Everton. Hos Onside Betting får man odds 1,83 på dette væddemål.