Kamp: Chelsea – Aston Villa

Spilforslag: Chelsea vinder kampen med mindst to mål (Chelsea -1)

Odds: 1,83

Spilstop: 11. september kl. 18:30

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Chelsea har fået en ganske fin start på sæsonen med sejr i Super Cuppen og syv point fra de første tre ligakampe. Målet for sæsonen er mesterskabet, så mindre kan heller ikke gøre det.

Nu venter der en hjemmekamp mod Aston Villa, som man tidligere har det svært imod. The Villans mangler dog et par vigtige spillere på grund af skader og karantæne forbundet med landskampe.

Derfor mener vi da også, at Chelsea har gode forudsætninger for at løbe med de tre point hjemme på Stamford Bridge og hænge på i topstriden.

 

Derfor vinder Chelsea kampen med mindst to mål

Chelsea startede Premier League-sæsonen med at hente to forholdsvist klare sejre over Crystal Palace og Arsenal på henholdsvis 3-0 og 2-0.

Derefter ventede dog en svær opgave ude mod Liverpool. Her kom London-holdet dog foran midtvejs i anden halvleg, da Kai Havertz headede bolden i kassen på assist fra Reece James.

Selvsamme James fik dog en uheldig hovedrolle i halvlegens overtid, da han tog bolden med hånden inde på stregen. Det takserede dommer Anthony Taylor efter et VAR-tjek til et direkte rødt kort. En dom som er blevet diskuteret meget efter kampen.

Mohamed Salah udlignede på det efterfølgende straffespark. Det lykkedes dog Chelsea at holde stand og sikre et efter omstændighederne flot point.

Nu gælder det så et møde med Aston Villa, hvor man altså må undvære Reece James. Man kommer også til at se bort fra Thiago Silva, som FIFA har spærret de næste to kampe, da Chelsea nægtede at lade ham rejse til Sydamerika for at spille landskampe.

Villa mangler dog også et par vigtige spillere. Kantspillerne Bertrand Traoré og Leon Baily er tvivlsomme på grund af skader. Den argentinske duo Emiliano Martínez og Emiliano Buendía skal isolere efter deres tur med Argentina. Dermed skal Villa har Jed Steer på mål. Steer har ikke spillet meget Premier League-fodbold siden Villas oprykning, hvilket kan blive et problem.

Vi regner med, at det er Chelsea, som bedst kan håndtere deres problemer, mens Villas alt andet lige smallere trup bliver et problem for dem.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Chelsea vinder kampen med mindst to mål (Chelsea -1). Hos Onside Betting får man odds 1,90 på dette væddemål.