Kamp: Sverige – Japan ved OL i kvindefodbold

Spilforslag: Sverige vinder kampen

Odds: 1,55

Spilstop: 30. juli kl. 12:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Det svenske kvindelandsholdet imponerede stort i gruppespillet ved OL i kvindefodbold. Derfor er der naturligvis også store forventninger til svensker fremadrettet i turneringen.

Gruppespillet er forbi, og nu venter en svær kamp mod de japanske værter. Vi har dog tiltro til, at svenskerne kan få bugt med verdensmestrene fra 2011 og sikrer avancement til semifinalerne.

 

Derfor vinder Sverige kampen

Sverige startede turneringen med en kamp mod den værst tænkelige modstander i form af de amerikanske verdensmestre. USA har for vane at være ret så suveræne, når det kommer til verdensomspændende mesterskaber hos kvinderne.

Ved legene i 2016 skuffede de dog ved i kvartfinalen at ryge ud til netop Sverige efter straffespark. Der var dermed fra amerikansk side lagt op til, at man skulle have hævn mod svenskerne. Denne udeblev dog.

Sverige endte nemlig med at køre de amerikanske kvinder midt over. Det blev således til en imponerende svensk sejr på 3-0, som tilmed kunne have været større.

Det resultat fulgte man op med en 4-2-sejr mod Australien. I sidste gruppekamp mod New Zealand kørte man en 2-0-sejr hjem efter to tidligere scoringer af Anna Anvegård og Madelen Janogy.

Det betyder, at man nu står overfor de japanske værter, som sluttede nummer tre i deres gruppe efter Storbritannien og Canada. Men hentede blot et point i kampene mod Storbritannien og Canada. Dermed havde japanerne ryggen mod muren i sidste kamp mod Chile. Her sikrede en scoring af Bayer Leverkusen Mina Tanaka, at Japan kom videre som en af de to bedste treere.

Vi regner dog med, at den japanske fest stopper her. Man så som nævnt mod Storbritannien og Canada, at det japanske hold har deres begrænsninger. Vi mener, at de får det svært mod et svensk hold, som har lignet turneringens stærkeste indtil nu.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Sverige vinder kampen. Hos Onside Betting får man odds 1,55 på dette væddemål.