Kamp: Tjekkiet – Danmark

Spilforslag: Begge hold scorer ikke i kampen

Odds: 1,71

Spilstop: 3. juli kl. 18:00

Bookmaker: ComeOn!

 

Spilforslag hver dag

 

ComeOn Følg spilforslaget nu

Indbetal mellem 100 og 500 kr. og få samme beløb i bonus | Kun nye spillere | Gennemspil 5 x indbetaling + 5 x bonus senest 60 dage efter indbetaling | Ingen minimumskrav til odds

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Der er lagt op til en stor aften i Baku, når Danmark møder Tjekkiet i en EM-kvartfinale. Det er en kamp mellem to hold, som har gjort det ganske godt defensivt under denne turnering.

Tjekkerne og danskerne har begge holdt buret rent i to kampe, og nu går de naturligvis begge efter en tredje. Det tror vi lykkes et af holdene (forhåbentlig Danmark).

 

Derfor scorer begge hold ikke

Der er som nævnt en plads i semifinalerne på spil i denne kamp. Danmark har været fremragende offensivt såvel som defensivt i især deres sidste to kampe.

Inden da gjorde man det godt mod de belgiske superstjerner. Her holdt man fast i en 1-0 føring frem til anden halvleg, hvor Belgien som bekendt smed et par verdensstjerner på banen og endte med at vinde 2-1.

I den efterfølgende kamp mod Rusland var Danmark også stærke defensivt. Der skulle et lidt tvivlsomt straffespark til for at russerne kunne passere Kasper Schmeichel.

Derefter fulgte kampen mod Wales, hvor det også lykkedes det danske landshold at holde waliserne fra at score.

For tjekkernes vedkommende lagde man ud med en pligtsejr på 2-0 mod skotterne. Herefter spillede man 1-1 med kroatien i en chancefattig kamp.

Det samme var tilfældet, da tjekkerne tabte 1-0 til England i en kamp, hvor det heller ikke lykkedes holdene at skabe det store. I kvartfinalen holdt man Holland fra fadet med en 2-0-sejr.

Vi regner med, at den stærke tjekkiske defensiv bliver en hård opgave for Danmark. Hvis Danmark først for scoret tror vi dog også, at det bliver svært for tjekkerne at få spillet sig frem til de store chancer mod det stærke danske tremandsforsvar.

Derfor anser vi det for meget sandsynligt, at det ikke lykkes begge hold at få scoret.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer ikke i kampen mellem Tjekkiet og Danmark. Hos Onside Betting får man odds 1,71 på dette væddemål.