Kamp: Portugal – Frankrig

Spilforslag: Frankrig vinder kampen

Odds: 2,40

Spilstop: 23. juni kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Gruppe er naturligvis den sidste af de seks EM-grupper, som skal afgøres. I dagens største kamp mødes de forsvarende europamestre fra Portugal og de regerende verdensmestre fra Frankrig.

Det er naturligvis et brag af en kamp. Den bliver heller ikke mindre af, at Portugal skal have point for ikke at risikere at ryge ud allerede efter gruppespillet.

Frankrig skal dog også bruge en sejr for at sikre sig en favorabel modstander i ottendedelsfinalerne. Vi regner da også med, at Didier Deschamps’ tropper tager de tre point.

 

Derfor vinder Frankrig kampen

Frankrig fik en god start på EM med en sejr over Tyskland i München. Kampens enlige mål blev et selvmål af den tyske midtstopper Mats Hummels.

Herefter fulgte en skuffende 1-1-resultat i Budapest mod Ungarn. Ungarn kom foran i første halvlegs overtid. Antoine Griezmann fik dog afværget den totale katastrofe med sin udligning midtvejs i anden halvleg.

Portugal havde det heller ikke let mod Ungarn. De fik dog sikret en 3-0-sejr på tre mål mod kampens afslutning. De forsvarende europamestre fik dog ørerne i maskinen mod Tyskland. Her endte det som bekendt med et portugisisk 4-2-nederlag.

Frankrig vil naturligvis gå benhårdt efter de tre point. Disse vil nemlig sikre dem en kamp mod en treer fra en af de øvrige puljer.

Sidst disse to hold mødtes var i november 2020 i Nations League. Dengang sluttede det med en fransk 1-0-sejr på en scoring af N’Golo Kanté.

Vi regner da også med, at de franske verdensstjerner bliver for stor en mundfuld for Portugal, som med et nederlag skal håbe, at de er blandt de bedste treere, hvis de da ikke bliver overhalet af Ungarn.

 

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Frankrig vinder kampen. Hos Onside Betting får man odds 2,40 på dette væddemål.