Kamp: Spanien – Sverige

Spilforslag: Begge hold scorer i kampen

Odds: 2,35

Spilstop: 14. juni kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Spanien og Sverige mødes i hvad der meget kunne blive en form for tidlig gruppefinale i Gruppe E. Begge hold vil naturligvis gå efter en optimal start på EM, så der er lagt op til en stor kamp, når de mødes i Sevilla.

Begge hold har haft deres problemer med sygdom, men vi regner med, at det bliver en tæt kamp. Det er blandt andet derfor vi siger, at begge hold ender med at få scoret.

 

Derfor scorer begge hold

Resultatmæssigt har Spanien haft en fin optakt til EM. De spillede to venskabskampe mod Portugal og Litauen. De lagde ud med at spille 0-0 med Portugal, som også er blandt outsiderne til at vinde EM.

Deres 4-0-sejr mod Litauen var også imponerende set i lyset, at man førsteholdet måtte i karantæne. Derfor måtte U21-landsholdet stille op mod Litauen. Det er dermed først og fremmest 0-0-resultatet mod Portugal, de for alvor kan bruge til noget.

Spanien har dog også haft deres udfald. Ser man på deres VM-kvalifikationskampe mod Grækenland, Georgien og Kosovo, så lukkede man faktisk et mål ind i hver af disse kampe mod betydeligt svagere modstandere end svenskerne.

Sverige spille også kval-kampe mod Georgien og Kosovo. Det endte med sejre på 1-0 og 3-0. Op til EM mødte man Estland, Finland og Armenien. Her vandt Sverige med 1-0, 2-0 og 3-1. Dermed er det et svensk hold med selvtilliden i orden, som stempler ind til EM.

Spanien er dog en anden størrelse i forhold til Sveriges øvrige modstandere i 2021. De bør da også kunne volde svenskerne problemer defensivt med spillere som Morata og Torres.

Dog har Spanien som nævnt også vist tidligere i år, at deres defensiv er til at tale med. Derfor regner vi også med, at svenskerne kommer på tavlen, og at begge hold dermed får scoret.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem Spanien og Sverige. Hos Onside Betting får man odds 2,35 på dette væddemål.