Kamp: Tyskland – Danmark

Spilforslag: Begge hold scorer i kampen

Odds: 1,71

Spilstop: 2. juni kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Danmark starter for alvor optakten til EM med en træningskamp mod vores naboer mod syd – Tyskland. Der er på forhånd lagt op til en tæt kamp mellem to hold med store ambitioner forud for sommerens EM. Vi regner med, at det bliver en kamp, hvor vi får begge hold på tavlen.

 

Derfor scorer begge hold i kampen

I form af Tyskland får Danmark et værdifuldt praj om, hvor de står inden sommerens store mål – EM. Tyskland går ind til kampen med et 2-1-nederlag mod Nordmakedonien i bagagen og har dermed hårdt brug for at tanke selvtillid frem mod EM.

Begge landstrænere har sat navne på de 26 spillere, som skal repræsentere deres nation til EM. Nu er det op til disse spillere at vise, at de fortjener en startplads, når EM sparkes i gang om lidt over en uge.

Dermed kan vi modsat normale venskabskampe god forvente at holdene gå til den, da mange vil være opsatte på at vise sig frem. Derudover vil der også være spillere som Christian Eriksen, som skal have minutter i benene.

Danmark har spillet god offensiv fodbold under Kasper Hjulmand, hvilket Tysklands naboer Østrig seneste oplevede på tætteste hold, da de måtte tage imod et 4-0-nederlag.

Tyskland har dog også en stribe offensive superstjerner, som kan lege med. Her tænker vi blandt andre på Serge Gnabry, Lery Sané samt de nykårede Champions League-vindere Kai Havertz og Timo Werner.

Danmark og Tyskland mødt hinanden tre gange siden 2010. Det er endt med to gange uafgjort (2-2 og 1-1) samt en tysk sejr på 2-1. Alle tre gange har vi altså fået begge hold på tavlen, og det regner vi også med bliver tilfældet denne gang.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge holds scorer i kampen mellem Tyskland og Danmark. Hos Onside Betting får man odds 1,71 på dette væddemål.