Kamp: OB – AaB

Spilforslag: Der scores over 2,5 mål i kampen

Odds: 1,86

Spilstop: 7. maj kl. 19:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

OB står i den situation, at de formentlig skal bruge tre point i dette opgør, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at vinde nedrykningsspillet.

AaB er blot ét point foran SønderjyskE, så nordjyderne skal også helst have tre point for at kunne være tilfredse. De havde en fremragende kamp mod Lyngby, og har selvtilliden i orden inden dette opgør.

AaBs kampe gennem slutspillet har generelt været ret så målrige. Det regner vi også med vil blive tilfældet denne gang, hvor vi siger, at der scores mindst tre mål.

 

Derfor scores der mindst tre gange i kampen

Fire af AaBs seks kampe i slutspillet har budt på fire mål eller flere. Senest gav AaB som nævnt Lyngby en lussing på 4-0 i Aalborg. Her scorede Lucas Andersen og Tom van Weert inden pausen. Tim Prica lukkede festen i anden halvleg med sine to scoringer.

OB kan indtil videre ikke være tilfredse med deres slutspil. Her har man nemlig i løbet af de første seks kampe blot hente fem af 18 mulige point. Fynboernes eneste sejr kom mod nedrykningstruede Lyngby for to runder siden. Denne blev dog flugt op med et 2-0-nederlag til SønderjyskE. Dermed hænger OBs håb om at vinde slutspillet i en tynd tråd.

OB vandt begge kampe i grundspillet mod AaB med 2-1 og 2-0. I slutspillet endte en begivenhedsrig kamp dog 3-2 til AaB. Mål af Tom van Weert og Tim Prica samt et selvmål af Alexander Juel Andersen sikrede AaB de tre point, mens Simon Okosun og Juel Andersen (denne gang i det rigtige mål) scorede for OB.

Vi mener, at der er lagt op til en interessant aften i Odense, hvor hjemmeholdet som nævnt sagtens kan blive tvunget i offensiven. Vi mener blandt andet derfor, at der bør være gode chancer for, at vi som minimum får tre mål at se.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores over 2,5 mål i OB – AaB. Hos Onside Betting får man odds 1,86 på dette resultat.