Kamp: AaB – Lyngby BK

Spilforslag: Der scores over 2,5 mål i kampen

Odds: 1,62

Spilstop: 30. april kl. 18:05

Bookmaker: Mr Green

 

Spilforslag hver dag

 

Mr Green Følg spilforslaget nu

Kun for nye spillere | Opret dig som ny kunde, indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant | De 100 kr. skal gennemspilles til minimum odds 2,00 senest 60 dage efter indbetaling | Intet omsætningskrav på de 100 kr., der modtages kontant

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Trods sidste rundes skuffende nederlag til bundproppen AC Horsens, fører AaB stadig nedrykningsspillet. Nu gælder det et opgør mod endnu et bundhold i form af Lyngby.

Københavnerne er gået lidt i stå efter ellers at have lagt op til den helt store slutspurt. Derfor skal de også have point her, hvis de skal tro på overlevelse.

Vi mener, at det pres, som hviler på begge hold gør, at vi få en kamp at se, hvor begge hold ender med at komme på tavlen.

 

Derfor scores der mindst tre gange i kampen

AaB går benhårdt efter den sejr i nedrykningsspillet, som ville give dem mulighed for at kvalificere sig til Europa League. Man fører som nævnt stadig trods weekendens skuffende nederlag – men blot med ét point ned til SønderjyskE, mens OB og Vejle og stadig kan hente AaB.

AaB havde ellers gjort det fornuftigt i slutspillet. Her kan man især fremhæve de to underholdende kampe mod SønderjyskE og OB, som begge endte 3-2 til AaB.

Nu gælder det så Lyngby, som virkelig havde momentum gående ind i slutspillet. Man vandt nemlig fire af grundspillets sidste fem kampe, og overlevelse så bestemt muligt ud.

Siden da er man dog gået i stå, og i de slutspillets fem første kampe er det blot blevet til fem point. Det vil sige, at man med fem kampe igen er syv point efter Vejle, og at der skal andre boller på suppen fra nu af.

Dette er med andre ord en meget vigtig kamp for begge hold og i særdeleshed Lyngby, som skal bruge de tre point. Vi mener derfor, at der gode muligheder for, at vi får mindst tre mål i kampen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores over 2,5 mål i AaB – Lyngby BK. Hos Mr Green får man odds 1,62 på dette resultat.