Kamp: Aston Villa – Manchester City

Spilforslag: Manchester City vinder kampen med mindst to mål (Manchester City -1)

Odds: 2,00

Spilstop: 20. marts kl. 21:15

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Manchester City måtte i weekenden sande, at drømmen om at finde fire trofæer i denne sæson er forbi, da man tabte til Chelsea i FA Cuppen. Derudover tabte man også sin seneste kamp Premier League. Der skal dog stadig gå meget galt, hvis City skal indhentes.

Nu besøger de Aston Villa, for hvem gassen efterhånden ser ud til at være gået ballonen med en sejr i deres sidste seks kampe. Derudover har Villa heller ikke nogen imponerende statistik mod City. Vi regner med andre med, at dette resulterer i en overbevisende sejr til City.

 

Derfor vinder Manchester City med mindst to mål

Denne kamp falder mellem to vigtige kampe for Manchester City. Der var som nævnt sidste weekends FA Cup-semifinale mod Chelsea. Næste weekend gælder der det så Liga Cup-finalen mod Tottenham.

De har dog ikke råd til at tage let på denne kamp mod Aston Villa. Efter sidste rundes nederlag til Leeds skrumpede forspringet til Manchester United nemlig til otte point. Skulle City snuble mod Villa kan de med andre ord risikere at være blot fem point foran rivalerne med fem kampe igen.

Manchester City har en ekstraordinær bred trup og er dermed i stand til at konkurrere på flere fronter. Dermed bør de mange kampe ikke være noget stort handicap for dem.

Aston Villa tabte deres seneste kamp mod Liverpool med 2-1 efter et sent mål af Tren Alexander-Arnold. Det var en kamp, som Villa også sagtens kunne have vundet, så nederlaget har været et knæk for dem.

Villa og Manchester City har mødt hinanden tre gange i Premier League siden Villas comeback. Her har Villa tabt med 3-0, 6-1 og senest 2-0. Vi regner med endnu en sejr til City på mindst to mål.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Manchester City slår Aston Villa med mindst to mål (Manchester City -1). Hos Onside Betting får man odds 2,00 på dette væddemål.