Kamp: Brøndby IF – AGF

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,86

Spilstop: 18. april kl. 18:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Dette er et møde mellem to hold, som har tabt deres to første kampe i mesterskabsspillet. Dermed går de begge naturligvis benhård efter at få tre point på kontoen.

Brøndby ligger trods nederlagene til FC Midtjylland og FC København stadig nummer et i Superligaen. AGF er stadig på tredjepladsen men nu blot tre point foran FC København.

Vi regner med, at der her bliver tale om en tæt kamp mellem to hold, som har meget på spil, og at begge hold får scoret i løbet af kampen.

 

Derfor scorer begge hold

Sidste weekends nederlag i derbyet til FCK kan ikke undgå at have gjort ondt i Brøndby. Det lignede, at man med Mikael Uhres udlignende mål var på vej mod et 1-1-resultat.

I overtiden fik FCK dog et klokkeklart straffespark, som Kamil Wilczek brændte. Desværre for Brøndby kom Mohammed Daramy først på returbolden, som han sparkede i kassen på kontroversiel vis, da han så ud til allerede at være inde i feltet, inden Wilczek sparkede. Senere gjorde en scoring af Wilczek det til 3-1.

Den afslutning på kampen var naturligvis lidt af en mavepuster for Brøndby, som nu skal forsøge at rejse sig mod et kriseramt AGF-mandskab. Østjyderne har ikke vundet deres sidste fire Superligakampe og rød i torsdags ud af pokalturneringen, da de spillede 1-1 med Randers.

I denne kamp har vi duellen mellem Brøndbys Mikael Uhre og AGF’s Patrick Mortensen, som deler førstepladsen på topscorerlisten med 14 kasser hver.

Sæsonens første to møder mellem disse hold endte 3-1 til Brøndby og 1-1. Vi regner med, at holdene for tredje gang i denne sæson begge kommer på tavlen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge holds scorer i kampen mellem Brøndby IF og AGF. Hos Onside Betting får man odds 1,86 på dette væddemål.