Kamp: Chelsea – Manchester City

Spilforslag: Manchester City vinder kampen

Odds: 1,80

Spilstop: 17. april kl. 18:30

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Manchester Citys jagt the quadruple fortsætter, når de møder Chelsea i FA Cuppens semifinaler. City har stort set begge hænder på Premier League-trofæet, de er i semifinalerne i Champions League og finalen i Liga Cuppen.

De har dog ikke fået nogen let lodtrækning i form af et Chelsea-mandskab, som fortsat er med i kampen og top fire og også er i Champions League-semifinalerne.

Vi regner dog med, at Pep Guardiolas tropper formår at spille sig i finalen mod et Chelsea-hold, der som nævnt også har deres at se til med de mange turneringer, som de er med i.

 

Derfor vinder Manchester City kampen

Manchester City har som nævnt stadig mulighed for at blive det første hold til at vinde Premier League, Champions League, FA Cuppen og Liga Cuppen i samme sæson.

I Premier League lyder forspringet ned til Manchester United på 11 point. Til trods for at Manchester United har en kamp i hånden, er det set at se City smide det forspring væk.

I midtugen spillede Manchester City sig Champions Leagues semfinaler. Det skete, da man slog Dortmund med 4-2 over to opgør, som begge endte 2-1.

Citys store force er, at de har den suverænt bredeste trup i England. Det gør naturligvis, at de har lettere ved at være konkurrencedygtige på flere fronter.

Chelsea klarede sig med nød og næppe videre i Champions League, hvor man vandt 2-1 samlet over FC Porto trods et nederlag på 0-1 i anden kamp. Chelsea har ikke helt samme frihed med hensyn til at spare spillere i ligaen som City. Det tror vi kan blive udslagsgivende og være med til at sikre City sejren.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Manchester City slår Chelsea. Hos Onside Betting får man odds 1,80 på dette væddemål.