Kamp: Real Madrid – Atalanta

Spilforslag: Der scores over 2,5 mål i kampen

Odds: 1,74

Spilstop: 16. marts kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Real Madrid står med gode kort på hånden inden returkampen mod Atalanta. Man vandt nemlig første opgør i Italien med 1-0. Det betyder, at Atalanta skal score mindst én gang for at komme videre. Lykkes det Real Madrid at score, skal der naturligvis mere til.

Vi mener derfor, at der bør være gode muligheder for, at vi få en ganske målrig kamp og foreslår et spil på over 2,5 mål.

 

Derfor scores der over 2,5 mål

Som nævnt vil et mål af Real Madrid betyde, at Atalanta skal score to gange. Det vil naturligvis være med til at tvinge dem frem på banen for at jagte disse.

Ser man på Real Madrids sidste tre kampe, så har de lukket mål ind i alle disse. Her var tale om kampe i La Liga mod Real Sociedad, Atlético Madrid og Elche CF. I alle disse lukkede Real Madrid et mål ind.

Siden mødet med Real Madrid har Atalanta scoret ti mål på fire kampe. Senest blev Spezia nedlagt med 3-1 efter to mål af Mario Pasalic og et af Luis Muriel.

Man skal desuden huske på, at italienerne i første opgør var ti mand efter 17 minutter, hvor Remo Freuler fik direkte rødt kort. Med det in mente må de gå ind til returopgøret med en god portion optimisme.

En anden ting som taler for, at vi får mange mål i kampen er, at Atalantas forsvar til tider har vaklet i denne sæson. Eksempler deres 4-1 nederlag til Napoli i Serie A og naturligvis 5-0-ydmygelsen mod Liverpool.

Derfor mener vi, at der bør være gode chancer for, at vi får godt med mål at se i denne kamp, hvor især en scoring til Real Madrid vil tvinge Atalanta til at tage chancer.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores over 2,5 mål i Real Madrid – Atalanta. Hos Onside Betting får man odds 1,74 på dette resultat.