Kamp: FC København – FC Midtjylland

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,68

Spilstop: 14. marts kl. 18:00

Bookmaker: Mr Green

 

Spilforslag hver dag

 

Mr Green Følg spilforslaget nu

Kun for nye spillere | Opret dig som ny kunde, indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant | De 100 kr. skal gennemspilles til minimum odds 2,00 senest 60 dage efter indbetaling | Intet omsætningskrav på de 100 kr., der modtages kontant

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

FCKs nederlag i sidste weekends derby mod Brøndby var deres første i ti Superligakampe. Med henblik på mesterskabet begynder det at se svært ud for FCK, hvis ikke man får point mod FC Midtjylland.

FC Midtjylland har ramte en mindre krise med to tabte kampe i streg. Dermed var de inden denne spillerunde to point efter Brøndby, som overtog førstepladsen.

Der er dermed lagt op til en intens aften i Parken mellem to hold, som ikke har råd til at tabe denne kamp. Vi regner med, at begge hold kommer på tavlen i løbet af kampen.

 

Derfor scorer begge hold

FC København har formået at score i deres seneste 12 kampe i Superligaen. Vi skal dermed helt tilbage til ottende spillerunde for at finde sidste ligakamp, hvor de måtte gå fra banen uden mål.

Det var faktisk mod dagens modstander – FC Midtjylland. Den dag i Herning blev FC København kørt ud af banen, da FC Midtjylland smadrede dem med 4-0.

Helt så let har FC Midtjylland dog ikke ved at score i disse dage. Deres sidste to kampe mod Lyngby og AGF har således resulteret i en samlet målscore på 0-3.

Før denne periode havde de dog scoret i deres foregående otte kampe. Det skal desuden påpeges, at FCKs defensiv har vaklet de sidste par runder. I deres sidste fem runder har de således lukket to mål ind i snit per kamp.

Vi mener dermed, at der at der er en del, som statisk set taler for, at vi får begge hold på tavlen i dette vigtige topopgør.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen. Hos Mr Green får man odds 1,68 på dette resultat.

Nye spillere hos Mr Green kan desuden få odds boost til odds 8,00 på vinderen af kampen. Find kampagnen og læs dens regler og vilkår her.