Super Bowl LV er lige rundt om hjørnet. I den forbindelse giver Unibet deres kunder – nye og gamle – muligheden for at dyste om en præmiepulje på 250.000 kroner. Man skal faktisk blot svare rigtigt på seks spørgsmål. Det er tilmed ganske gratis at deltage i kampagnen, og der er ingen tilmelding påkrævet.

Unibet Opret dig hos Unibet og spil med i Super Bowl Predictor

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Sådan deltager du i Unibets Super Bowl predictor

  1. Man skal være oprettet som kunde hos Unibet.
  2. Find kampagnen her.
  3. Svar rigtigt alle seks spørgsmål
  4. Svar skal være afgivet inden mandag den 8. februar klokken 00.30.
  5. Vær med i kampen om op til 250.000 kroner.

Sådan vinder du i Super Bowl Predictor

Som er første skridt på vejen mod at kunne tage del i Unibets Super Bowl Predictor, at man får oprettet sig en konto hos bookmakeren, hvis ikke man allerede har en.

Herefter skal man blot finde kampagnen og svare på de seks spørgsmål. Man skal være opmærksom på, at man skal svare rigtigt på samtlige seks spørgsmål for at kunne få del i præmiepuljen.

I og med at man altså skal svare rigtigt på samtlige seks spørgsmål for at få del i præmiepuljen er det naturligvis ikke en god idé at komme med alt for usandsynlige bud, da de selvsagt skal have en realistisk chance for at være korrekte. Der er stadig mere idé i at end med at skulle dele puljen end ikke at vinde fordi man har skudt helt ved siden af.

Ellers handler det bare om at læne sig tilbage og nyde, når de forsvarende mestre Kansas City Chiefs møder Tampa Bay Buccaneers, der som det første hold nogensinde er på hjemmebane i en Super Bowl.

Det bliver samtidig kampe, hvor den legendariske quarterback Tom Brady får muligheden for at vinde sin syvende Super Bowl (den første med Bucs). De kommer dog til at stå overfor en decideret skræmmende Kansas-offensiv.

Der er med andre ord lagt op til drama for alle pengene, når det går løs med Super Bowl LV. Det bliver naturligvis ikke mindre interessant af, at der med denne gratis kampagne fra Unibet også lige er op til 250.000 kroner på højkant til en eller flere dygtige NFL-fans.

Regler og vilkår for kampagnen

Denne kampagne vil være tilgængelig frem til mandag den 8. februar klokken 00.30, hvor Super Bowl-finalen er sat til at starte. Det vil være muligt for nye såvel som eksisterende kunder hos Unibet at deltage. Disse vil desuden kunne deltage ganske gratis.

Måden hvorpå man vinder pengene i puljen er ved at svare rigtigt på alle quizzens seks spørgsmål. Her skal man være opmærksom på, at puljen vil blive delt, hvis der er mere end en spiller med seks rigtige svar på spørgsmålene. Det vil sige, at hvis der er to vindere, vil hver af disse vinde 125.000 kroner. Man vil kun have mulighed for at deltage én gang i Unibets Super Bowl Predictor.

De seks spørgsmål i Unibets Super Bowl Predictor vil omhandle udvalgte NFL events. Overtid er indkludert i spørgsmålene. Disse skal som nævnt alle besvares korrekt. Hvis man formår dette, vil man få sin gevinst på op til 250.000 i kontanter. Hvis der er nul spillere med seks rigtige, vil der ikke blive udbetalt nogen præmie.

De kontante præmier vil blive udbetalt senest 72 timer efter, at de korrekte svar på de seks spørgsmål er blevet offentliggjort. Unibet kan til enhver tid ændre eller annullere denne predictor kampagne. Unibets generelle regler og vilkår vil desuden også være gældende.

Unibet Aflevér dine gæt til konkurrencen her

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+