Kamp: FC Nordsjælland – Brøndby IF

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,55

Spilstop: 4. februar kl. 20:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Brøndby skal en relativt kort tur til Farum, når det går løs i Superligaens 14. spillerunde. Det er samtidig den første efter den lange vinterpause.

For Brøndby handler det om at bygge videre på det flotte efterår, som efterlod dem á point med ligaens førerhold – FC Midtjylland. FC Nordsjællands målsætning om top seks er bestemt også stadig realistisk, men

 

Derfor scorer begge hold i kampen

Brøndby fik et forrygende forår med ni sejre og fire nederlag. De indtog førstepladsen over to omgange og kunne overvintre på en andenpladsen, hvor de kun var efter FC Midtjylland på grund af målforskel.

Hos FC Nordsjælland fik man en knap så god afslutning på efteråret med tre nederlag på stribe mod SønderjyskE, FC København og FC Nordsjælland. Dermed sluttede de efteråret på en ottendeplads – fire point efter FC København på sjettepladsen.

Det er med andre ord en kamp mellem to hold, som ikke har råd til at smide point. Samtidig er det to hold, der har spillet meget få kampe, hvor begge hold ikke har scoret.

Ser man på Brøndby har begge hold scoret i 11 af deres 13 kampe. Det samme gør sig faktisk gældende for FC Nordsjælland. Det er med andre ord hold, hvor der plejer at være garanti for mål.

Det var også tilfældet, da de krydsede klinger tilbage i første spillerunde. Her sluttede kampen 3-2 til Brøndby, som fik vendt 0-2 ved pausen til en sejr. Mohammed Diomande og Mikkel Rygaard scorede for Nordsjælland, mens Simon Hedlund, Lasse Vigen og Sigurd Rosted var på pletten for Brøndby.

Der bør med andre ord være gode muligheder for, at vi igen får et opgør, hvor begge hold får scoret.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge holds scorer i kampen mellem FC Nordsjælland og Brøndby IF. Hos Onside Betting får man odds 1,55 på dette væddemål.