Kamp: Arsenal – Crystal Palace

Spilforslag: Begge hold scorer ikke

Odds: 1,86

Spilstop: 14. januar kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Arsenal er flyvende med tre sejre på stribe i ligaen og sejr mod Newcastle i FA Cuppen. Crystal Palace har derimod stadig problemer med at få bolden i kassen. Vi regner ikke med, at begge hold får scoret, når de møder på Emirates.

 

Derfor scorer begge hold ikke

For første gang i denne sæson har Arsenal formået at vinde tre ligakampe i streg. Skulle det lykkes dem at slå Crystal Palace vil det være første gang siden 2018/19-sæsonen, at man vinder fire Premier League-kampe i træk.

Stimen startede med den imponerende 3-1-sejr over Chelsea, som kom efter syv ligakampe i træk uden sejr. Herefter kom en 1-0-sejr over Brighton, som trods deres knap så gode placering har generelt har imponeret med spillet på banen. I seneste ligakamp bankede man West Bromwich og Big Sam med 4-0.

Det er særligt Alexandre Lacazette, som med sine fire mål i de tre kampe har imponeret på Arsenal-holdet. Forsvaret har også leveret med blot et mål lukket ind i de sidste fire kampe, hvis man tæller sejren mod Newcastle i FA Cuppen med.

Helt så positivt ser det ikke ud i Crystal Palace. Man har ganske vist fået fire point i de sidste to ligakampe, som var 1-1 mod Leicester og en 2-0-sejr over bundproppen Sheffield United. Før disse to kampe havde man tabt 7-0 til Liverpool og 3-0 til Aston Villa i en kamp, hvor man var 11 mod 10 gennem hele anden halvleg.

Senest var man ikke i stand til at score mod Wolverhampton i FA Cuppen. Wolves kom foran efter 35 minutter ved Adama Traoré, og det lykkedes altså ikke Palace at finde et modsvar.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge holds scorer ikke i kampen mellem Arsenal og Crystal Palace. Hos Onside Betting får man odds 1,86 på dette væddemål.