Kamp: Aston Villa  – Liverpool

Spilforslag: Liverpool vinder kampen

Odds: 2,00

Spilstop: 8. januar kl. 20:45

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Liverpool har fortsat blot tabt én kamp i denne sæsons Premier League. Det var så til gengæld også et ydmygende 7-2-nederlag på Villa Park. Her blev man revet rundt af et uhyre velspillende Aston Villa-hold, som på dagen burde have scoret mindst ti mål.

Siden da har Liverpool dog fået styr på det, og nu venter en mulighed at revanchere ydmygelsen i Birmingham. Man skal nemlig atter forbi Villa Park i 3. runde af FA Cuppen.

Vi antager, at begge managers vælger at skifte ud på holdet til denne kamp. Liverpool har dog en væsentligt bredere trup end Villa, hvilket vi mener kommer til at gøre udslaget og sikre dem adgang til 4. runde.

 

Derfor vinder Liverpool kampen

Ingen af holdene har vundet deres seneste to ligakampe, hvilket Liverpool har mest grund til at være skuffede over. De har nemlig spillet uafgjort med West Bromwich og Newcastle, hvilket selvsagt er skuffende. Villa fik et point fra deres udekampe mod Chelsea og Manchester United. The Villans præsterede ellers godt i begge kampe men manglende skarphed endte med at koste.

Aston Villa har blot brugt 19 forskellige spillere gennem denne sæson i Premier League, hvilket er færrest af alle. Til sammenligning har Liverpool brugt hele 26.

En del af forklaringen er, at Villa har været heldige med skader, men også at manager Dean Smith skifter meget lidt ud. I de sidste to kampe mod Chelsea og United har han eksempelvis ikke skiftet før omkring det 80. minut. Konklusionen må være, at han ikke har den store tiltro til, at spillerne på bænken er i stand til at gøre en forskel.

Spillere som Ollie Watkins, John McGinn, Jack Grealish og Matty Cash må dog forventes at være ved at være godt møre efter det hårde december program, så der må næsten komme ændringer mod Liverpool. Det kan betyder, at de erstattes af folk som Keinan Davis, Jacob Ramsey, Conor Hourihane og Ahmed Elmohamady.

Skulle Klopp vælge at rotere, har han helt andre muligheder. Han kan smide spillere som Alex Oxlade-Chamberlain, Georginio Wijnaldum og Divock Origi på banen. Vi regner altså med, at styrken af Liverpools trup bliver udslagsgivende.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Liverpool slår Aston Villa. Hos Onside Betting får man odds 2,00 på dette væddemål.