Kamp: Manchester United – Paris St-Germain

Spilforslag: Der scores over 2,5 mål i kampen

Odds: 1,66

Spilstop: 2. december kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Manchester United har mulighed for at spille sig videre i Champions League, hvis de får point mod PSG. Franskmændene skal derimod helst vinde, hvis de skal sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Manchester United vandt første kamp mellem de to hold med 2-1. Uniteds kampe i Champions League har generelt været ganske målrige, og det tror vi også bliver tilfældet denne gang.

 

Derfor scores der over 2,5 mål

Bortset fra en svipser i det første møde med Istanbul Basaksehir er det gået strygende for Manchester United i Champions League. Man lagde som nævnt ud med at slå PSG med 2-1 i Paris. Her bragte Bruno Fernandes United foran på straffespark midtvejs i anden halvleg. Et selvmål af Anthony Martial ti minutter inde i anden halvleg bragte dog balance i regnskabet. Kort før tid hamrede Rashford dog sejrsmålet i kassen.

I den efterfølgende runde bankede United RB Leipzig med hele 5-0. Derefter fulgte så et 2-1-nederlag til Istanbul Basaksehir i Tyrkiet. United tog dog hævn hjemme på Old Trafford, hvor man bankede tyrkerne 4-1. Der har altså været over 2,5 mål i samtlige Uniteds Champions League-kampe i denne sæson.

Det er sket to gange for PSG. En af disse var naturligvis kampen i første runde mod United, men man har også slået RB Leipzig med 2-1. I denne sæson har pariserne især i den hjemlige liga været involverede i et par underholdende kampe. Her er der nemlig blevet scoret over 2,5 mål i deres sidste syv kampe. Vi mener dermed, at der er godt grund til at tro, at vi også får mindst tre mål i dette opgør mod United.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores over 2,5 mål i kampen mellem Manchester United og Paris St-Germain. Hos Onside Betting får man odds 1,66 på dette væddemål.