Kamp: AC Horsens – Vejle BK

Spilforslag: Vejle BK vinder kampen

Odds: 2,40

Spilstop: 29. november kl. 14:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Der er lokalopgør i det østjyske, når Vejle gæster naboen mod nord – AC Horsens. Horsens er i stor krise og har efter ni kampe fortsat sæsonens første sejr til gode. Vejle har derimod gjort det fremragende og ligger fortsat placeret i top seks. Når det kommer til dette match-up, så er det klart Vejle, som har haft overtaget de sidste mange år. Der er efter vores mening ikke meget der tyder på, at det skulle ændre sig til denne kamp.

 

Derfor vinder Vejle

Efter en forrygende periode med fem kampe uden nederlag er Vejle kommer lidt ned på jorden igen med et point fra de sidste tre kampe. Her har man tabt til Randers og Brøndby, mens det blev til 1-1 mod FC Nordsjælland. Dermed skal der efterhånden point på konto, hvis man skal holde fast i top seks-placeringen. Her må Horsens som nævnt være en ønskemodstander for Vejle.

Horsens har i deres ni første kamp blot hentet tre point fra tre uafgjorte. Sæsonens højdepunkt var uden tvivl 2-2-resultatet hjemme mod de danske mestre FC Midtjylland. Derudover har der ikke været det store at råbe hurra for for Jonas Dals tropper, som endnu ikke har sunget deres klassiske sejrssang i Superligaen i denne sæson.

Det er der desværre set med gule briller heller ikke meget som tyder på, at de kommer til mod Vejle. Horsens har nemlig ikke slået Vejle i holdenes sidste otte møder. Her har Vejle hentet fem sejre, mens tre kampe er sluttet uafgjort.

Sidste møde mellem holdene var for to år siden i en Superligakamp. Her vandt Vejle med 3-1. Holdenes respektive sæsonstarter taget i betragtning mener vi, at alt taler for endnu en derbysejr til Vejle.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Vejle BK vinder kampen mod AC Horsens. Hos Onside Betting får man odds 2,40 på dette væddemål.