Kamp: Belgien – Danmark

Spilforslag: Der scores under 2,5 i kampen

Odds: 1,80

Spilstop: 18. november kl. 20:45

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Der er på forhånd lagt op til en dramatisk aften på Den Dreef i Leuven. Her skal Danmark og Belgien som bekendt spille om førstepladsen i Gruppe 2 af Nations Leagues A. Vinderen af gruppen får en plads i Nations Leagues gruppespil, hvor de fire gruppevindere fra League A skal mødes.

Belgien går ind til kampen med det bedste udgangspunkt, da de er to point foran Danmark. Dermed skal Danmark vinde kampen for at kunne vinde gruppen. Det er to hold, som har opnået gode resultater trods offensiver, som ikke just har været sprudlende. Derfor anser vi det for sandsynligt, at denne kamp ikke bliver nogen stor målfest.

 

Derfor scores der under 2,5 mål i kampen

Danmark har scoret to tre mål i deres sidste to Nations League-kampe. Alle disse er blevet sat ind af Christian Eriksen på straffespark. Danmark har haft syv skud på mål i deres sidste to kampe mod England og Island. Belgien har blot haft fem, hvorfra de har scoret fire mål mod Island og England.

Det er med andre ord to hold, som for tiden har store problemer med at spille sig frem til afslutninger, som kan true modstanderens mål. Samtidig er det dog værd at bemærke, at begge hold har godt styr på forsvaret. Belgien har således blot lukket fire mål ind, mens Danmark er helt nede på tre.

Belgien har ganske vist scoret 12 mål, hvilket er seks flere end Danmark har præsteret. Man skal dog huske på, at fem af disse kom i én kamp mod Island, hvor man også havde 12 skud på mål. I deres seneste kamp mod Island blev det som nævnt blot til to mål efter to skud på mål. Det faktum, at man også havde problemer med at spille sig frem til chancer i seneste kamp mod England gør, at vi siger, at denne kamp ikke bliver nogen stor målfest.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores under 2,5 mål i Belgien – Danmark. Hos Onside Betting får man odds 1,80 på dette resultat.