Kamp: Leicester City – SC Braga

Spilforslag: Leicester City vinder kampen

Odds: 1,80

Spilstop: 5. november kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Leicester møder portugisiske SC Braga i et topopgør i Europa Leagues Gruppe G. Begge hold har maksimumpoint efter to kampe, så man kan med rette håbe på en god kamp, når det går løs på King Power Stadium. Leicester lader til at være tilbage efter en periode med mange skader og er godt kørende i Premier League så vel som Europa League. Derfor mener vi også, at der er gode chancer for, at de også snupper de tre point hjemme mod Braga.

 

Dagens spilforslag

Leicester har som nævnt været flyvende på det seneste. En del nøglespillere som Jamie Vardy har været skader, men er nu tilbage. Det har resulteret i, at man har vundet sine seneste to Premier League-kampe mod stærke modstandere i form af Arsenal og Leeds.

Leeds har også i god form inden mødet med Leicester. Her kom Bielsas tropper dog ned på jorden igen. Efter få minutter bragte Harvey Barnes nemlig Leicester på 1-0. Midtvejs inde i halvlegen fordoblede Tielemans føringen, inden Stuart Dallas fik reduceret. En halv time inde i anden halvleg scorede Vardy til 3-1, inden Tielemans lukkede festen i overtiden med sin scoring til 4-1.

I Europa League har det også set glimrende ud for Leicester, som i deres første to kampe har slået ukrainske Zorya Lugansk og græske AEK Athen med henholdsvis 3-0 og 2-1. Nu gælder det så Braga, som i deres første to kampe slog AEK med 3-0 og Zorya med 2-1. Leicester fører dermed gruppen inden denne kamp på grund af Fair Play.

Man må formode, at Leicester igen kommer med noget nær stærkeste opstilling, og at det indkluderer Jamie Vardy, som har scoret i hver kamp siden han gjorde comeback efter sin skade. Leicester bør kunne tillade sig at rotere på et par af de andre pladse og stadig være i stand til at slå Braga, som ikke er helt så stærke i europæisk sammenhæng, som de har været. Det vidner deres exit sidste år mod Rangers blandt andet om.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Leicester City vinder kampen mod SC Braga. Hos Onside Betting får man odds 1,80 på dette væddemål.