Kamp: Juventus – FC Barcelona

Spilforslag: Der scores over 2,5 mål i kampen

Odds: 1,80

Spilstop: 27. oktober kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

Der er en stor aften i vente, når Barcelona gæster Juventus i Champions League. Det bliver med stor sandsynlighed de hold, som vil skulle kæmpe om førstepladsen i Gruppe G. De øvrige hold i gruppen er Dynamo Kiev og Ferencváros, som må ventes at skulle kæmpe om tredjepladsen. Juventus og Barcelona fik begge gode starter på turneringen med sejre i første runde. Vi regner med, at dette bliver en kamp, hvor vi får pænt med mål at se.

 

Derfor scores der over 2,5 mål i kampen

Barcelona fik, hvad der nok må betegnes som ønskemodstanderen i deres første kamp. Her mødte man nemlig ungarske Ferencváros. De må umiddelbart betegnes som værende gruppens svageste hold. Barca havde da heller ikke de store problemer. Ved pausen første man med 2-0 efter scoringer af Lionel Messi og Ansu Fati.

I anden halvleg scorede man yderligere tre gange ved Philippe Coutinho, Pedri og Ousmane Dembélé. Ferencvaros fik også scoret i en kamp, som altså endte 5-1. I weekenden kom Barcelona dog ned på jorden igen, da man for anden runde i streg tabte i La Liga. Denne gang skete det mod ærkerivalerne Real Madrid, som vandt El Clasico med 3-1.

Juventus slog Dynamo Kiev med 2-0 i en svær udekamp. Her stod Álvaro Morata for begge italienernes mål. Juventus har ligesom Barca fået en knap så god start i den hjemlige liga, hvor man har vundet to og spillet tre uafgjort.

I Serie A har Juventus kun holdt modstanderen fra at score i én af deres sidste tre kampe. Barcelona lukkede som sagt tre ind mod Real Madrid og før da tabte man 1-0 til Getafe. Begge holds defensiver sidder altså ikke lige i skabet, hvilket efter vores mening taler for, at der kan komme helt pænt med mål.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores over 2,5 mål i kampen mellem Juventus og Barcelona. Hos Onside Betting får man odds 1,80 på dette væddemål.