Nye danske kunder hos Betfairs Sportsbook tilbydes odds 2,00 på, at der scores minimum ét mål, når Barcelona og Real Madrid mødes i El Clasico. Original oddset lyder 1,01. Dette bliver med andre så godt som fordoblet med denne kampagne. Det vil være muligt at spille op til 300 kroner med denne kampagne. Dermed vil der ligge en mulig gevinst på 600 kroner, hvis bare ét af holdene får scoret.

 

betfair Sportsbook Få odds 2,o på scoring i El Clasico med Betfair

Indbetal og spil for minimum 100 kr. og få et freebet på 100 kr. | Kun for nye spillere | Bonuskode: ZDK10M | Kvalificerende væddemål skal være til minimum odds 1,50 | Kvalificerende væddemål skal være afgjort senest 90 dage efter oprettelse | Freebet udløber 90 dage efter tildeling

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Sådan får du odds boost over 0,5 i Barcelona – Real Madrid

  1. Du skal være ny dansk kunde på Betfairs Sportsbook.
  2. Du skal oprette dig med promokoden ZFBJ9S.
  3. Du skal bruge dit første spil på, at der scores over 0,5 mål i Barcelona – Real Madrid.
  4. Dit væddemål skal være på minimum 300 kroner og placeret inden kampstart.
  5. Væddemålet skal være placeret på Betfairs Sportsbook.
  6. Hvis dit væddemål går hjem boostes oddset  til 2,00.
  7. Hvis væddemålet går hjem bliver indsatsen udbetalt til ens konto i kontanter, mens gevinsten gives i form af et gratis spil.
  8. Det gratis spil er tilgængeligt i 90 dage og skal spilles til minimum odds 1,50.

 

 

Derfor scores der i El Clasico

El Clasico har ikke for vane at ende uden mål. Sidste års nulløsning var således det første i mere end ti år i alle turneringer. Dermed bør den statistiske chance for at det skulle gentage sig også være relativt lav.

En anden ting som taler for, at vi får minimum én scoring er, at begge hold er kommet knap så godt fra land i denne sæson. Det er især Real Madrid som har haft problemer. I La Liga har Barcelona syv point efter fire kampe, mens Real Madrid har ti fra fem kampe.

I seneste runde tabte begge klubber desuden 1-0 – Barca til Getafe og Real til Cádiz. I Champions League fik Barcelonas offensiv dog tanket lidt selvtillid med en 5-1-sejr over ungarske Ferencvaros. Real Madrid led et overraskende 3-2-nederlag til Shakhtar Donetsk.

Der bør altså være mål i dette opgør. Især fordi Real Madrid-forsvaret ser knap så sikkert ud for tiden, mens Barcelonas offensiv altid er giftig med folk som Lionel Messi og Ansu Fati.

 

Regler og vilkår

Dette tilbud er udelukkende for nye danske kunder hos Betfairs Sportsbook. Hvis man ønsker at deltage, skal man benytte promokoden ZFBJ9S, når man opretter sin nye konto. Man vil ikke have mulighed for at deltage, hvis man tidligere har haft en konto hos Betfair. Man skal være opmærksom på, at deltagelse ved brug af en dobbeltkonto eller brug af mere end én konto vil betyde, at Betfair kan tilbageholde ens gevinster.

Dette spil er udelukkende for spillere på Betfairs Sportsbook. Man skal her spille på over 0,5 mål i kampen mellem Barcelona og Real Madrid. Man skal være opmærksom på, at det kvalificerende væddemål skal være foretaget inden kampens start. Det vil med andre ord sige, at deadline er lørdag den 24. oktober klokken 16.00. Det vil maksimalt være muligt at spille 300 kroner i forbindelse med dette tilbud. I tilfælde at at man vælger at spille for mere, vil det stadig være de 300 kroner, som bliver boostet.

Spil foretaget med Betfairs Spillebørs er ikke gældende i forbindelse med denne kampagne. Man vil desuden heller ikke være i stand til at foretage sin indbetaling med en bonus. Man skal være opmærksom på, at brug af cash-out-funktionen vil betyde, at væddemålet ikke længere vil være kvalificeret til at deltage i kampagnen.

 

Regler for gratis spil

Ved gevinst på det kvalificerende væddemål vil indsatsen på dette blive udbetalt i form af kontanter. Man vil få udbetalt selve gevinsten til sin bonuskonto i form af et gratis spil. Denne udbetaling vil finde sted inden for 24 timer af kampens afslutning. Dette skal benyttes indenfor en periode af 90 dage på Betfairs Sportsbook. Dette vil udelukkende kunne benyttes på single- og multispil. Man skal være opmærksom på, at disse skal have odds på minimum 1,50. Hvis man vælger at spille et multispil skal man have mindst ét væddemål til odds 1,50.

Når man har et gratis spil stående på sin bonuskonto, skal man være opmærksom på, at det vil blive brugt til betaling af det først foretagede kvalificerende væddemål. Man skal være opmærksom på, at ens spil senest skal være afgjort inden for 90 dage. Vinder man på sit gratis spil, vil gevinsterne blive indsat på ens hovedkonto.

I tilfælde af at en gratis spil annulleres, får man sin indsats samt selv det gratis spil tilbage. Man skal være opmærksom på, at det i dette tilfælde ikke vil tælle med i kravet om gennemspil. Vælger at man at gøre brug af et spils cash-out-funktion, vil dette ikke længere være gældende i forbindelse med gennemspilskravet. Når man foretager sin indbetaling vil det ikke være muligt at gøre brug af Moneybooker eller Neteller i forbinde med dette tilbud. Betfair vil ydermere til enhver tid kunne annullere kampagnen.

 

betfair Sportsbook Få odds boost på over 0,5 mål hos Betfair

Indbetal og spil for minimum 100 kr. og få et freebet på 100 kr. | Kun for nye spillere | Bonuskode: ZDK10M | Kvalificerende væddemål skal være til minimum odds 1,50 | Kvalificerende væddemål skal være afgjort senest 90 dage efter oprettelse | Freebet udløber 90 dage efter tildeling

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Bookmakeren betfair Sportsbook tilbyder Betbuilder på alle større fodboldkampe