Kamp: Los Angeles Galaxy – San José Earthquakes

Spilforslag: San José Earthquakes vinder kampen

Odds: 4,00

Spilstop: 15. oktober kl. 04:30

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Los Angeles har haft en skidt stime med fem kampe uden sejre. Sidste kamp tabte man endda 6-3 til Portland Timber. Det går langt bedre for San José Earthquakes fra det nordlige Californien. De har nemlig tre sejre fra deres sidste fire kampe. Vi mener, at undertippede Earthquakes bør have gode chancer for at slå Western Conferences absolutte bundhold – Los Angeles Galaxy.

 

Derfor vinder San José Earthquakes kampen

Los Angeles Galaxy er som nævnt i færd med en rædselsfuld periode. Seneste blev det som nævnt til et 6-3-nederlag på hjemmebane mod topholdet Portland Timbers.

Man har desuden også tabt med 2-0 til Real Salt Lake City og Colorado Rapids. Derudover har man tabt med 2-1 på udebane til San José Earthquakes. Her kom Galaxy foran efter blot fire minutter på en scoring af Sebastian Lletget.

Kort inden pausen lykkedes det dog Marcos López at få udlignet for Earthquakes. Comebacket blev en realitet, da Andrés Ríos scorede til 2-1 til San José på straffespark efter 82. Det var blevet begået mod kantspilleren Shea Salinas.

Mindre end en måned tidligere mødtes disse to hold også i MLS. Denne gang sluttede det dog 0-0 i San José. San Josés seneste kamp var et 3-0-nederlag til Timbers. Før da havde de dog på imponerende vis vundet deres seneste tre kampe over Los Angeles FC, Los Angeles Galaxy og Vancouver Whitecaps. Disse sejre var med til at løfte Earthquakes op i tabellen efter en skidt sæsonstart.

Vi tror, at Earthquakes kan fortsætte de gode takter mod et Galaxy hold, der som nævnt lader til at være helt væk med fem kampe i streg uden sejr.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: San José Earthquakes vinder kampen mod Los Angeles Galaxy. Hos Onside Betting får man odds 4,00 på dette væddemål.