Kamp: Shimizu S-Pulse – Yokohama FC

Spilforslag: Shimizu S-Pulse vinder kampen

Odds: 1,90

Spilstop: 22. august kl. 11:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Hverken Shimizu S-Pulse eller Yokohama FC har fået nogen ønske start på sæsonen. Efter 11 kampe ligger begge hold i bunden af den japanske J-League. Heldigvis for dem, er der i denne sæsonen ikke nedrykning til J-League 2. Det til trods gælder det naturligvis stadig om at komme frem i tabellen. Her har vi mest tiltro til, at det bliver hjemmeholdet, som tager de tre point.

 

Derfor vinder Shimizu S-Pulse

Shimizu S-Pulse lagde skidt ud ved at tabe sæsonens første fem kampe. Herefter lukkes det dog at gå de efterfølgende fem kampe uden nederlag. Her blev det til to sejre og tre nederlag. Sejrene kom mod Oita Trinita og Consadole Sapporo med henholdsvis 4-2 og 3-1.

Deres seneste kamp var også ganske målrig. Denne sluttede nemlig med et 4-3 nederlag til Yokohama F. Marinos. Der er med andre ord godt med mål i holdet fra Shizuoka-præfekturet. Som i deres seneste tre hjemmekampe har scoret fire, tre og tre mål, hvilket må siges at være ret så imponerende. En af deres farligste spillere er den tidligere Lugano-mand Carlinhos Junior, som er på tre sæsonmål.

Nu møder de så Yokohama FC, som har vundet deres seneste to kampe. Det er værd at bemærke, at en af disse sejre kom mod ligaens absolutte bundhold Shonan Bellmare, som har været ganske håbløse gennem sæsonen. Før disse sejre havde de takt deres foregående fem kampe i træk med en kombineret målscore på 15-2.

Hvis Shimizu S-Pulse kan holde deres fine målscoringsstatistik på hjemmebanen, bør de kunne slå et ustabilt Yokohama FC-mandskab. Det er værd at bemærke, at holdene i Japan ligesom i Danmark må lukke et begrænset antal tilskuere ind på stadion, så det giver en fordel at være på hjemmebane.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Shimizu S-Pulse vinder kampen mod Yokohama FC. Hos Onside Betting får man odds 1,90 på dette resultat.