Nye danske kunder hos Betfair kan modtage odds boost på, at Manchester City går videre til Champions Leagues semifinaler. Her kan nye spillere modtage odds 2,00. Det normale odds er 1,07 på, at det bliver Manchester City, som indløser billet til semifinalen. Man kan maks. spille 350 kroner på dette med denne kampagne. Som det fremgår af oddset, er Manchester City storfavoritter til at gå videre. Kampen spilles lørdag den 15. august klokken 21.

 

 

betfair Sportsbook Få odds boost på at City går videre

Indbetal og spil for minimum 100 kr. og få et freebet på 100 kr. | Kun for nye spillere | Bonuskode: ZDK10M | Kvalificerende væddemål skal være til minimum odds 1,50 | Kvalificerende væddemål skal være afgjort senest 90 dage efter oprettelse | Freebet udløber 90 dage efter tildeling

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Sådan får du odds boost på, at City går videre

  1. Du skal være ny dansk kunde på Betfairs Sportsbook.
  2. Du skal oprette dig med promokoden ZFBJ9M.
  3. Du skal bruge dit første spil på, at Manchester City går videre til semifinalerne i Champions Leauge.
  4. Dit væddemål skal være på minimum 350 kroner
  5. Væddemålet skal være placeret på Betfairs Sportsbook.
  6. Hvis dit væddemål går hjem boostes oddset  til 2,00.
  7. Hvis væddemålet går hjem bliver indsatsen udbetalt til ens konto i kontanter, mens gevinsten gives i form af et gratis spil.
  8. Det gratis spil er tilgængeligt i 90 dage og skal spilles til minimum odds 1,50.

 

 

Betfair campaign

 

 

Derfor går Manchester City videre

Manchester City var ude i to hårde kampe mod Real Madrid, som altid gør det godt i Champions League. Begge disse kampe endte 2-1 til City. I returkampen var det Sterling, som slog til efter ni minutter med Citys 1-0-mål. Omkring 20 minutter siden fik Karim Benzema skabt fornyet spænding i opgøret med sin udligning.

Gabriel Jesus fik dog givet City lidt pusterum med sin scoring til 2-1. Netop Jesus og Sterling har imponeret hos Manchester City med seks scoringer hver i dette års Champions League. Det er ingen hemmelighed, at Champions League er det helt store mål for Manchester City, da trofæet er et af de få, som de mangler.

Før de når så langt, skal de først forbi Lyon. Franskmændene var ganske imponerende mod Juventus, hvor man gik videre til trods for, at man tabte anden kamp med 2-1. De kommer dog op mod en stærk modstander i City, som alt andet lige har haft flere kampe til at spille sig i form end franskmændene, hvis liga sluttede tilbage i marts. Det kombineret med deres mange stjerner gør, at Manchester City er favoritter.

 

 

betfair Sportsbook Få odds boost på at City går videre

Indbetal og spil for minimum 100 kr. og få et freebet på 100 kr. | Kun for nye spillere | Bonuskode: ZDK10M | Kvalificerende væddemål skal være til minimum odds 1,50 | Kvalificerende væddemål skal være afgjort senest 90 dage efter oprettelse | Freebet udløber 90 dage efter tildeling

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Regler og vilkår

Dette tilbud er udelukkende for nye danske kunder hos Betfair. Man skal være opmærksom på, at man skal benytte promokoden ZFBL9M, når man opretter sig. Det er ikke muligt at tage del i kampagnen, hvis man allerede tidligere har haft en konto hos Betfair. Betfair har ret til at tilbageholde eventuelle gevinster, hvis man har deltaget ved brug af en dobbeltkonto eller benytter mere end en konto.

Kun spil foretaget på Betfairs Sportsbook er kvalificerede til at tage del i kampagnen. Her skal være tale om et singlespil på sejr til Manchester City mod Real Madrid på kampodds-markedet til det forhøjede odds. Man skal være opmærksom på, at væddemålet skal være foretaget før kampen Det vil maksimalt være mulighed for at spille 350 kroner i forbindelse med tilbuddet. Man kan også spille for mere, men da vil det fortsat kun være 350 kroner, som vil blive boostet.

Spil placeret på Spillebørsen eller som multispil er ikke gældende i forbindelse med kampagnen. Det er desuden ikke muligt at foretage sin kvalificerende indbetaling med en bonus. Man skal være opmærksom på, at spil hvor der er benyttet cash-out ikke vil være gældende.

 

Regler for gratis spil

Hvis man vinder på sit kvalificerende væddemål vil man få sin indsat udbetalt i form af kontanter. Man vil modtage sin gevinst som en bonus på ens konuskonto inden for  24 timer af kampens afgørelse. Man skal benytte dette gratis spil på Sportsbook inden for 90 dage. Dette kan benyttes på single- såvel som multispil til minimum odds 1,50. I tilfælde af at man spiller som multispil, skal mindst ét af ens valg være til minimum odds 1,50.

Når man har dette gratis spil stående på ens konto, vil det første spil, som opfylder ovennævnte krav blive betalt med ens gratis spil. Dette spil skal være afgjort inden fristen på 90 dage. Man skal være opmærksom på, at gevinster vundet med dette gratis spil vil blive sat ind på ens hovedkonto.

I tilfældet af at et spil, som man har spillet med sit gratis spil annulleres, vil man få sin indsats og spillet tilbage. Da vil dette spil ikke tælle med i kravet om gennemspil. Benytter man cash-out på en spil placeret med det gratis spil, vil dette ikke tælle med i kravet om gennemspil. Man skal være opmærksom på, at man ikke kan deltage, hvis man indbetaler med Moneybooker eller Neteller. Betfair kan til enhver tid annuellere kampagnen.

 

 

Bookmakeren betfair Sportsbook tilbyder Betbuilder på alle større fodboldkampe