Kamp: Manchester City-Lyon

Spilforslag: Der scores over 2,5 mål i kampen

Odds: 1,60

Spilstop: 15. august kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Manchester fik sendt Real Madrid ud med to 2-1-sejre og er dermed klar til kvartfinalerne, hvor Lyon venter. Franskmændene slog på imponerende vis de italienske mestre Juventus ud af Champions League. Vi regner med, at det bliver en underholdende og ret målrig affære. Derfor siger vi, at der kommer over 2,5 i kampen.

 

Derfor scores der over 2,5 mål i kampen

Manchester City var som nævnt ganske overbevisende mod Real Madrid. I reutrkampen på Etihad bragte Sterling hjemmeholdet foran allerede efter ni minutter. Karim Benzema fik dog skabt spænding med sin scoring til 1-1 efter 28 minutter. Midtvejs i anden halvleg fik Gabriel Jesus dog sendt spanierne ud i mørket med sin scoring til 2-1. Brasilianeren har været fremragende i sine sidste tre Champions League-kampe, hvor han har scoret fem mål.

Lyon vandt første kamp hjemme mod Juventus og tabte siden returopgøret med 2-1. Det betød, at man gik videre på reglen om udebanemål. Det var en imponerende bedrift af dem, da de ikke har spillet regelmæssige kampe siden starten af marts. Det var Memphis Depay, som scorede det vitale udebanemål. Hollænderen har spillet seks kampe i dette års Champions League og scoret et mål i hver af dem.

Lyon har lukket to eller flere mål ind i halvdelen af deres otte Champions League-kampe. Manchester City har ikke haft et clean sheet i deres seneste seks kampe. Det er altså ikke tale om to hold, som er gode til at lukke af. Samtidig har Manchester City som bekendt et hav af offensive profiler, som kan gøre ondt på Lyon. Hvis de er i hopla og Mephis Depay for sit mål, som han plejer, bør der komme godt med mål i kampen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores over 2,5 mål i Manchester City-Lyon. Hos Onside Betting får man odds 1,60 på dette resultat.