Kamp: Manchester City-Real Madrid

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,50

Spilstop: 7. august kl. 21:00

Bookmaker: Betfair

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

betfair Sportsbook Følg spilforslaget nu

Indbetal og spil for minimum 100 kr. og få et freebet på 100 kr. | Kun for nye spillere | Bonuskode: ZDK10M | Kvalificerende væddemål skal være til minimum odds 1,50 | Kvalificerende væddemål skal være afgjort senest 90 dage efter oprettelse | Freebet udløber 90 dage efter tildeling

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Der er lagt op til en interessant kamp, når Real Madrid gæster Manchester City på Etihad i Manchester. Første kamp i Madrid endte som bekendt med en 2-1-sejr til englænderne. Dermed har City altså sikret sig et godt udgangspunkt inden returopgøret. Real Madrid ved til gengæld, at de skal score mindst to gange for at kvalificere sig til kvartfinalerne. Det vil naturligvis give City noget plads at spille på. Derfor mener vi, at der er gode chancer for, at begge hold kommer på tavlen i Manchester.

Derfor scorer begge hold

Det kommer næppe som nogen overraskelse, at Champions League er Manchester Citys helt store mål. Det er noget af det eneste, som City ikke har vundet gennem det seneste årti. Gang på gang har de fejlet i jagten på trofæet med de store ører. I år tyder meget dog på, at det endelig kunne være Citys år.

Første kvartfinale i Madrid endte som nævnt med at blive en stor succes for City. Hjemmeholdet var ellers kommet foran efter en times spil på mål af Isco. Senere i halvlegen lykkedes det dog City at få scoret to mål på fem minutter ved Gabriel Jesus og Kevin de Bruyne. Få minutter efter Citys andet mål modtog Real Madrids anfører Sergio Ramos et rødt kort for en nødbremse på Grabriel Jesus, som havde en friløbet.

Det er naturligvis et stort problem for Real Madrid, at de må undvære deres anfører og talisman i returkampen, men Ramos havde intet valg. Havde han ikke stoppet Jesus havde det set mere end svært ud for Real. De ved nu, at de skal bruge minimum to mål for at komme videre. Det kan dog ikke undgå at give City mere plads den anden vej og skabe problemer for Real-forsvaret, som altså mangler deres leder. Derfor mener vi, at begge hold får scoret.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold får scoret i Manchester City-Real Madrid. Hos betfair får man odds 1,50 på dette resultat.

Nye spillere hos Betfairs Sportsbook kan få boostede odds 2,00 på, at City går videre til kvartfinalerne. Find tilbuddet her.