Kamp: Tottenham-Everton

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,74

Spilstop: 6. juli kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Tottenham led et skuffende nederlag til Sheffield United, som i høj grad begrænser deres chancer for en plads i Champions League. Nu skal de formentlig have en sejr mod Everton, hvis disse skal holdes i live. Det bliver dog svært. Everton har nemlig set stærke ud, siden Ancelotti tog over i december. Vi regner med, at det bliver en underholdende kamp, hvor begge mandskaber kommer på tavlen.

 

Derfor scorer begge hold i kampen

Optimismen var stor i Tottenham, da man for omkring to uger siden slog West Ham med 2-0. Harry Kane og Son Heung-min var tilbage. Kane fik endda scoret sit første mål efter den lange skadespause. Tottenham kom dog ned på jorden igen efter den efterfølgende kamp mod Sheffield United.

Denne kamp resulterede i et 3-1-nederlag. Her lykkedes det Harry Kane at scorer i kampens overtid, hvilket var eneste lyspunkt for Spurs. Spurs havde faktisk fles chancer, men det lykkedes dem kun at tvinger Dean Henderson i Sheffield-målet ud i én redning. Det skal der naturligvis ændres på mod Everton.

Da Carlo Ancelotti tog over i Everton, var Liverpool-holdet syv point efter Everton. Nu er dette hul på blot ét point. Everton er faktisk blot tre point fra den syvendeplads, som med stor sandsynlighed kaster en plads i Europa Leage af sig. Everton går ind til kampen mod Spurs med to sjere i bagagedn. Først var der 1-0-sejren mod Norwich herefter på 2-1 over Leicester.

Det bliver som nævnt en kamp mellem to hold, som stadig har en del at spille for. I deres sidste ti kampe er Spurs blot gået fra banen én gang uden at have scoret. De sidste tre opgør mellem holdene er endt med mål til begge. Vi mener, at der er gode chancer for, at begge hold igen kommer på tavlen i dette opgør.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i Tottenham-Everton. Hos Onside Betting får man odds 1,74 på dette resultat.