Kamp: AGF-AaB

Spilforslag: AGF vinder kampen

Odds: 1,57

Spilstop: 26. juni kl. 19:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

AGF og AaB har set en del til hinanden gennem de sidste par uger. Dette er det tredje møde mellem holdene her i juni måned. Holdene går ind til kampen med vidt forskellige mål. AGF går benhårdt efter at sikre bronzemedaljerne, mens AaB formegentlig vil få svært ved ikke at tænke på den pokalfinale som venter i næste kampe. AaB har stadig deres første sejr i slutspillet til gode, mens AGF har syv point fra deres første tre kampe. Vi regner med, at AGFs gode form fortsætter i denne hjemmekamp mod AaB.

 

Derfor vinder AGF

AGFs nederlag i pokalsemifinalen mod AaB lader ikke til at have påvirket dem det helt store. Siden den kamp er det nemlig blevet til syv point fra mesterskabsspillets første tre kampe. I den første af disse spillede man 0-0 med Brøndby. Herefter hentede AGF en vigtig 2-1-sejr mod FC Nordsjælland, som ligner det primære konkurrent i kampen om tredjepladsen. Senest fik de en imponerende 4-3-sejr mod FC Midtjylland.

I den kamp viste AGF moral, da de kom flot tilbage. Med under et kvarter igen var man nemlig nede med 3-1. Herefter fik to scoringer på fem minutter af Jón Dagur Thorsteinsson dog skabt balance i regnskabet. Fire minutter inde i kampens overtid sikrede Nicklas Helenius AGF de tre meget vigtige point mod et FC Midtjylland-hold, der ellers havde kurs direkte mod mesterskabet.

AaB spillede som nævnt en god kamp mod AGF i pokalturneringen, hvor man indløste billet til finalen. Siden da er der dog ikke meget, som er gået rigtigt i AaB. I mesterskabsspillets første tre kampe er det nemlig blevet til nederlag til FC Midtjylland, FCK og FC Nordsjælland på henholdsvis 2-0, 2-0 og 4-0. Dermed er AaB ikke overraskende ret så isolerede på sjettepladsen med hele syv point op til Brøndby.

AaB er dog som nævnt i pokalfinalen, hvor de møder SønderjyskE i Esbjerg den 1. juli. Det er blot fem dage efter denne kamp. Det er selvsagt AaBs helt store mål nu, hvor det ser svært ud at nå op på den Europa League-givende fjerdeplads. Spørgsmålet hvor meget AaB vil satse i denne for dem relativt betydningsløse kamp, mens AGF som nævnt har meget at spille for. Vi regner med at AGF fortsætter den gode stime med endnu en sejr i mesterskabsspillet.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: AGF vinder kampen mod AaB. Hos Onside Betting får man odds 1,57 på dette resultat.