Kamp: Vitória Guimaraes-Sporting

Spilforslag: Sporting vinder kampen

Odds: 2,75

Spilstop: 4. juni kl. 22:15

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Den portugisiske Liga Nos er en af de seneste ligar, som er genstartet efter den lange ufrivillige pause. Her byder første runde på et interessant opgør mellem Sporting og Vitória Guimaraes. De er begge med i den hårde kamp om Europa League-pladserne. Vi regner med, at Sporting ender med at trække det længste strå efter en tæt kamp.

 

Derfor vinder Sporting

Sporting har inden kampen fire point ned til Rio Ave på femtepladsen og fem til Vitória Guimaraes på sjettepladsen. Derfor ville en sejr mod Vitória Guimaraes være guld værd. Med det resultat ville man altså have hele otte point ned til Vitória Guimaraes. Sporting var ganske fornuftigt kørende inden pausen. I de sidste 12 kampe er det blevet til syv sejre, en uafgjort og fire nederlag. Tre af disse nederlag er vel at mærke kommet mod Porto, Benfica og Braga, som er de tre hold, der ligger foran Sporting i ligaen. Deres uafgjorte resultat kom i en svær udebanekamp mod Rio Ave. Der har med andre ord været tale om fornuftige resultater for Sporting.

Pausen kom på et skidt tidspunkt for Vitória Guimaraes. Holdet fra det nordlige Portugal havde vundet deres seneste tre kampe, da ligaen blev pauset. Det er værd at bemærke, at disse tre sejre kom mod hold, fra den nedre del af tabellen. Vitória har haft det svært mod de absulutte tophold. Deres i alt fem kampe mod Benfica, Braga, Porto og Sporting er således alle endt med nederlag. I det første opgør mellem Sporting og Vitória i Lissabon vandt Sporting med 3-1. Her var Jesé, Marcos Acuna og Sebastián Coates Sportings målscorere, mens Léo Bonatini stod for Vitórias ene mål.

 

Ikke stor forskel på hjemme og ude

Nu er Sporting som bekendt på udebane i den kommende kamp. Det er dog ikke noget, som forventes at få den helt store betydning. Statistik fra Bundesligaen, hvor man nu har spillet flere runder uden fans, viser, at udeholdendes henter flere point nu, end da der var fans på lægterne.

Hvis Sporting skal have succes, skal de især sætte deres lid til deres slovenske angriber Andraz Sporar. Han scorede to mål i de sidste tre kampe før ligaen gik på pause, og må ventes at starte inde mod Vitória. Vi mener, at Sporar og Sporting har ganske gode forudsætninger for at hente en vigtig sejr i denne direkte kamp om Europa Leauge-pladserne.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Sporting vinder kampen mod Vitória Guimaraes. Hos Onside Betting får man odds 2,75 på dette resultat.