Kamp: Neman Grodno-Torpedo Zhodino

Spilforslag: Torpedo Zhodino vinder kampen

Odds: 2,35

Spilstop: 21. maj kl. 18:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Der ikke meget der tyder på, at gassen er ved at gå af ballonen for Torpedo Zhodino. Man indtager fortsat andenpaldsen i den hviderussiske Premier Leauge, hvor man jagter BATE Borisov. Nu gælder det Neman Grodno, som er palceret i bunden af ligaen. Vi tror da også, at det kommer til at lykkes for Grodno, at hente den vigtige sejr.

 

Derfor vinder Torpedo Zhodino

Med deres ene nederlag i denne sæson er Torpedo Zhodino det hold i den hviderussiske hold, som har tabt færrest kampe. Deres ene nederlag kom mod Dinamo Minsk i tredjespillerunde. I deres resterende otte kampe er det blevet til fem sejre og tre uagjorte resultater. Her har man blandt andre slået sidste års tophold Soligorsk på udebane. Et andet højdepunkt kom, da man bankede FK Minsk med 5-2 i Minsk, hvor de ellers plejer at være stærke.

På de sidste har de smidt lidt for mange point, da tre af deres seneste fem kampe er end 0-0. Det skal dog nævnes, at de to øvrige af disse fem kampe er endt med sejre på 3-1 og 5-2, så Torpedo Zhodino kan vel at mærke stadig scorer mål. Et af 0-0-resultaterne kom desuden på udebane mod BATE Borisov, som på daværende tidspunkt ellers endelig var kommet tilbage i topform.

Zhodinos modstander, Neman Gordno, er igen i år at finde i bunden af Premier League. De har blot vundet to af deres første otte kampe. De seneste to kampe er blevet tabt med 3-1 og 4-2 mod henholdsvis BATE Borisov og Rukh Brest. Nederlaget til oprykkeren Rukh Brest skete endda på hjemmebanen i Grodno. Mod Torpedo Zhodino kommer de især til at få problemer med braslilianske Lipe Veloso, som senest scorede to mål mod Gorodeya i en 3-1-sejr.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Torpedo Zhodino vinder kampen mod Neman Grodno. Hos Onside Betting får man odds 2,35 på dette resultat.