Kamp: Astralis-Vitality

Spilforslag: Astralis vinder 2-0 (Handicap FT -1,5)

Odds: 1,86

Spilstop: 28. april kl. 18:30

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Astralis har en sejr og to nederlag på kontoen i ESL One: Road to Rio. Deremed skal de meget gerne have endnu en sejr, når det går løs mod franske Vitality i fjerde kamp. Danskerne plejer dog heldigvis at være gode med ryggen mod muren. Vi tror da også, at Astralis kommer til at have godt styr på sin franske modstander, og at danskerne sikrer sin en 2-0-sejr.

 

Derfor vinder Astralis 2-0

Astralis er som nævnt pisket til at vinde dette opgør for at undgår en 1-3 start i deres første fire kampe. Danskerne lagde ud med et 2-1 nederlag til mousesports. Her tabte man Dust2 med 19-17. Herefter var Astralis helt suveræne på deres banevalg – Inferno, hvor det blev til en 16-5-sejr. Nuke-banen blev desværre en nedtur for danskerne, som tabte 16-12 på denne og dermed også kampen. Herefter fulgte en 2-1-sejr mod Complexity. Her vandt Astralis på Vertigo og Train, mens det blev til endnu et nederlag på Nuke. I seneste kamp tabte Astralis 2-1 til deres svenske rivaler – fnatic.

 

Vitality har heller ikke fået den bedste start på ESL One: Road to Rio. De lagde ud med at tabe til svenske NiP, som ligger undenfor top ti på verdensrangslisten med en 13. plads. Herefter blev det til en 2-1-sejr mod Complexity, som Astralis som nævnt også slog med samme cifre. Vitality og Astralis har selvsagt krydset klinger en del gange.

 

De seneste fire møder mellem holdene er endt med tre sejr til Astralis og en enkelt til Vitality. Det er værd at bemærke, at Vitalitys sejr ligger helt tilbage ved holdenes første møde i juli 2019, hvor de vandt 2-1. Astralis vandt begge efterfølgende opgør med 2-0. Fælles for de opgør var, at Astralis var ret så suveræne på bane et, mens anden bane blev en tættere affære. Samme billede gentog sig ved holdenes seneste møde i den netop afsluttede ESL Pro League Season 11. Her vandt Astralis bane et med 16-10. Herefter vandt Vitality bane to med 19-17. Astralis viste dog franskmændene, hvor skabet skulle stå, da man vandt bane Nuke-banen med 16-8. Astralis har med andre ord ganske godt tag i Vitality.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Astralis vinder 2-0 (Handicap FT -1,5). Hos Onside Betting får man odds 1,86 på dette resultat.