Premier League ligger stille for tiden, men hos ComeOn! har man fortsat mulighed for at teste sin viden om engelsk fodbold. Dette sker i form af ComeOns ugentlige Premier League Quiz. I denne skal man hver uge svare rigtigt på tre spørgsmål, så har man muligheden for at vinde flotte præmier. Disse præmier er point, som man væksle til free bets eller frees pins hos ComeOn! Denne uges quiz løber frem til tirsdag den 28. april. Man skal svare rigtigt på denne uges tre spørgsmål om Premier League, så har man muligheden for at vinde point. Quizzens spørgsmål omfatter blandt andet diverse rekorder og statistikker fra ligaens histore.

 

 

ComeOn Deltag i ComeOns Premier League quiz her

Indbetal mellem 100 og 500 kr. og få samme beløb i bonus | Kun nye spillere | Gennemspil 5 x indbetaling + 5 x bonus senest 60 dage efter indbetaling | Ingen minimumskrav til odds

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Sådan vinder du i Comeons Premier League quiz

  1. Du skal være kunde hos ComeOn!
  2. Du skal have foretaget en indbetaling hos ComeOn!
  3. Skal svare rigtigt på de tre spørgsmål
  4. Dine svar skal være givet inden tirsdag den 28. april
  5. Hvis du vinder får du muligheden for at vinde en masse point

 

Svar på tre spørgsmål

For at kunne modtage præmietilbuddet skal man som nævnt første svare rigtigt på denne uges tre spørgsmål. Når man så har gjort det, har man muligheden for at vinde en masse dejlige point. Disse kan som nævnt væksles til free spins og free bets hos ComeOn! Der er ingen grænser for, hvor mange gange man kan deltage, indtil man har svaret rigtigt på alle tre spørgsmål. Dermed er det ikke jordens undergang, hvis man skulle ske at komme til at svare forkert på et eller flere af spørgsmålene. Disse spørgsmål vil som nævnt omhandle forskellige statistikker og begivenheder fra Premier Leagues historie. Hvis du gerne vil have lidt hjælp, vil vi nu komme med de korrekte svar i denne uges quiz.

 

Hvor mange hold har været med i Premier League siden denne startede i 1992/93-sæsonen?

Her er svarmulighederne fem, seks, syv eller otte? I dette tilfælde er det rigtige svar seks hold. Arsenal, Chelsea, Everton, Liverpool, Manchester United og Tottenham har alle deltaget i samtlige sæsoner, mens liganen har gået under navnet Premier League. Det vil siger, at disse hold har spillet alle 28 Premier League-sæsoner. Efter dem finder man Aston Villa og Newcastle på 25 sæsoner i Premier League. West Ham og Manchester City er på henholdsvis 24 og 23 sæsoner. Citys seneste oprykning kom i 2001/02-sæsonen. Everton har tilbragt flest sæsoner i den bedste række – nemlig 116, mens Arsenal har været i den bedste række 94 år i træk, hvilket også er rekord. Arsenals eneste nedrykning kom i 1912/13.

 

Hvilken nation repræsenterer spanskfødte Pedro Obiang?

Her har man svarmulighederne Italien, Gabon, Spanien eller Ækvatorialguinea. Det korrekte svar er Ækvatorialguinea. Pedro Obiang blev født i Alcalá de Henares, som er en forstad til Madrid. Den tidligere West Ham-spiller nåede syv kampe på diverse spanske ungdomslandshold. I 2018 fik han dog sin debut for Ækvatorialguinea. Obaing blev allerede i 2011 tilbudt at spille for Gabons landshold, som mente har kvalificeret via sin Fang-rødder. Obiang var dog ikke interesseret og valgte at ignorere Gabon, da de udtag ham til en landskamp i 2011. Hans forældre og bedsteforældre er alle fra Ækvatorialguinea, som indledte forhandlinger med Obiang 2011. Der skulle dog gå syv år før Obiang endelig gik på banen for Ækvatorialguinea, som han i skrivende stund har spillet seks landskampe for og scoret to mål.

 

Hvor mange senior landskampe har Mark Noble spillet?

Her kan man vælge mellem ingen, tre, syv eller femten. Her er svaret (desværre for Mark Noble) ingen landskampe. Engelske Mark Noble har spillet godt med kampe på diverse ungdomslandshold. Det blev til 47 kampe på Englands ungdomslandshold fra u16-u21. Noble var endda kaptajn for u21-landsholdet, som han spillede for fra 2007-2009. Her nåede han 20 kampe og scorede tre mål. Noble, som har spillet mere end 400 kampe for West Ham, er også kvalificeret til at spille for Irland gennem sine bedsteforældre, som er fra Cork. Han har dog endnu ikke udtrykt noget ønske om at spille for Irland.

 

 

ComeOn Deltag i ComeOns Premier League quiz her

Indbetal mellem 100 og 500 kr. og få samme beløb i bonus | Kun nye spillere | Gennemspil 5 x indbetaling + 5 x bonus senest 60 dage efter indbetaling | Ingen minimumskrav til odds

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Regler og vilkår

For at være i stand til at deltage i ComeOns Premier League quiz skal man have foretaget minimum én indbetaling. Quizzen vil køre under hele Premier League-sæsonen. Her uges quiz starter tirsdag midnat og løber til den følgende mandag. Der ingen begrænsninger på, hvor mange gange man kan deltage, får man har svaret rigtigt på quizzens tre spørgsmål. For at kunne modtage præmietilbuddet skal man have svaret rigtigt på alle tre spørgsmål. Der kan kun modtages ét præmietilbud per spiller. Man skal være opmærksom på, at man har fem dage til at tage imod sin gevinst.

Eventuelle gevinster fra free bets og/eller free spins vil ikke være omfattede af omsætningskrav. Som spiller vil man i stedet få disse sat ind på sin konto som rede penge. Ønsker man at benytte et risikofrit væddemål, skal man vælge dette på sin kupon, når væddemålet foretages. I tilfælde af at man taber sit risikofrie væddemål, vil ens indskud blive refunderet kort efter væddemålets afgørelse.

Det er ikke muligt at kombinere denne kampagne med øvrige tilbud. ComeOn! har ret til på hvilket som helst tidspunkt at ændre eller modificere denne kampagnes regler og vilkår. ComeOn kan desuden ekskludere spillere fra kampagnen, hvis de vurderer, at der er mistanke om snyd. I tilfælde som disse vil beslutninger truffet af ComeOn! være endegyldige. ComeOns generelle regler og vilkår er altid gældende.