Hvis man er ny kunde hos Betfairs Spillebørs, kan man tage imod et 250 kroner risikofrit spil. Dette gælder opgøret mellem FaZe og OG. De to hold mødes i den store CS:GO-turnering ESL Pro League. OG, som har den danske stjernespiller Valde på holdet, har været godt kørende og er ikke helt uden chancer. Det er dog FaZe, som er favorit hos bookmakerne, så det lader til, at det bliver et interessant opgør Kampen spilles fredag den 3. april klokken 18.00.

 

 

 

 

Sådan spiller du risikofrit på FaZe vs OG

  1. Du skal være ny dansk kunde på Betfairs Spillebørs
  2. Du skal oprette dig med promokoden FEODK5
  3. Du skal bruge dit første spil på at spille på kampen mellem FaZe og OG
  4. Dit væddemål skal være på minimum 250 kroner
  5. Væddemålet skal være placeret på Betfairs Spillebørs
  6. Hvis dit væddemål ikke går hjem får du 250 kroner retur.

 

 

betfair Sportsbook Spil risikofrit på kampen hos Betfair

Indbetal og spil for minimum 100 kr. og få et freebet på 100 kr. | Kun for nye spillere | Bonuskode: ZDK10M | Kvalificerende væddemål skal være til minimum odds 1,50 | Kvalificerende væddemål skal være afgjort senest 90 dage efter oprettelse | Freebet udløber 90 dage efter tildeling

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Det skal du bruge dit risikofrie spil på

‘Valde’ og resten OG-holdet kommer på en svær opgave mod det stærke FaZe-hold. OG har dog vist højt niveau hidtil i ESL Pro League, hvor man har vundet sine første tre kampe. Derfor er derfor kan man med rette forvente et tæt opgør mellem to stærke CS:GO-hold. I modsætning til, hvad navnet antyder, er OG er relativt nyt hold, så dette er første møde mellem de to hold.

Derfor skal du spille på sejr til OG

OG er som nævnt ikke favorit hos bookmakerne, men deres stime af sejre ved ESL Pro Leauge må respekteres. I deres tre kampe har de slået hele to hold fra top fem på verdensrangslisten i form af G2 og mousesports. Især danske ‘Valde’ har vist sine kvaliteter som spiller og har været afgørende for holdet i flere af disse kampe.

FaZe er inden opgøret nummer to på verdensrangslisten, mens OG er nummer 15. De har haft en fremragende start på 2020 med sejre fra 13 kampe indtil videre vundet de ni. I ELS Pro League har man sejret mod TYLOO og Virtus.pro, mens det er blevet til nederlag mod mousesports og franske G2. Dette er vel at mærke begge modstandere, som OG netop har slået ret så klart i deres seneste par kampe.

Hvis man gerne vil gå efter guldet med sit risikofrie spil, ville det derfor ikke være helt ubegrundet at spille på OG. Ønsker man at gå efter den mindre, men måske mere sikre gevinst, kan man naturligvis også spille på FaZe-holdet. Det er helt op til en selv, hvad man tror, at kampens udfald bliver.

 

 

betfair Sportsbook Spil på FaZe vs. OG hos Betfair

Indbetal og spil for minimum 100 kr. og få et freebet på 100 kr. | Kun for nye spillere | Bonuskode: ZDK10M | Kvalificerende væddemål skal være til minimum odds 1,50 | Kvalificerende væddemål skal være afgjort senest 90 dage efter oprettelse | Freebet udløber 90 dage efter tildeling

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Regler og vilkår

Denne kampagne er udeukkende gældende for nye danske kunder hos Betfairs Spillebørs. Man skal gøre brug af promokoden FEODK5, hvis ens spil være berettiget til at tage del i kampagnen. Det er ikke muligt at foretage et indskud på under 250 kroner i forbindelse med kampagnen, hvis man vil gøre brug af tilbuddet om et risikofrit spil. Man bør være opmærksom på, at spil ved et lavere beløb end 250 kroner ikke vil være kvalificerede til at tage del i denne kampagne. Hvis man derimod vælger at spille for mere end 250 kroner, skal man være opmærksom på, at det beløb, som man får retur i tilfælde af tabt væddemål stadig lyde på 250 kroner.

Ens væddemål skal være foretaget på Betfairs Spillebørs og være spillet på opgøret mellem FaZe og OG for, at dette er gældende til at tage del i kampagnen. Væddemålet skal være et pre-kamp væddemål. Dermed skal dette være foretaget inden 3. april klokken 18, som er spilstop for opgøret mellem FaZe og OG. Hvis man spiller sit væddemål som Sportsbook, multispil eller lignende, vil dette ikke kunne tage del i kampagnen. Det kvalifcierende væddemål skal senest være placeret syv dage efter, at man har oprettet sin konto hos Betfair. Hvis ens væddmeål ikke accepteres eller annulleres, vil dette ikke længere være gældende til at tage del i kampagnen. I tilfælde af, at der placeret to væddemål på samme tid, vil det først afgjorte af disse to være det gældende i forbindelse med kampagnen.

Der kan foretages én tilmelding per kunde, familie, husstand, IP-adresse, e-mailadresse, telefonnummer, betalingskonto samt delt computer. Man skal være opmærksom på, at Betfair til enhver tid har ret til at annuellere tilmelding fra konkurrencen, i tilfælde af, at de skulle vurdere, at der er tegn på misbrug af tilbuddet. Betfair har desuden ret til at tilbagekalde eller ændre vilkår i deres konkurrencer og kampagner.

 

Bookmakeren betfair Sportsbook tilbyder Betbuilder på alle større fodboldkampe