Kamp: Art Jalapa-Juventus Managua

Spilforslag: Art Jalapa vinder kampen

Odds: 2,55

Spilstop: 30. marts kl. 00:00

Bookmaker: 888sport

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Fem møder seks i den nicaraguanske Liga Primera, når Juventus Managua gæster Art Jalapa. Kampen er en del af 12. spillerunde af anden sektion af sæsonen – Clausura. Det er samtidig et af ligaens bedste hjemmebane hold, som møder et af de ringeste udebanehold.

 

Derfor vinder Art Jalapa

En stort del af forklaringen på Art Jalapas placering i midsten af tabellen er deres elendige udebaneform. Mandskabet fra det nordlige nicaragua har været intet mindre end fremragende på hjemmebane, hvor man har fået imponerende 13 ud af 15 mulige point. Eneste hjemmekamp, hvor Art Jalapa har smidt point var mod ligaens tophold Managua FC. De har formået blot at lukke mål mål ind i løbet af de fem kampe og har samtidig selv fået lavet syv.

På udebane har historien dog været en ganske anden for Art Jalapa. Her har de blot hentet to point fra seks kampe. Det ene af disse point kom dog mod et af topholdene – Diriangén. Samtidig har de haft store defensive problemer på udebane, hvor man har lukket hele ni mål ind. Det er værd at bemærke, at mange af holdene i ligaen har de utroligt svært på udebane. Hvert hold har på nuværende tidspunkt spillet fem til syv udekampe, og seks ud af ti hold har faktisk under tre point.

Et af disse hold dagens udehold Juventus Managua. På hjemmebane har Juventus Managua hentet 11 point, mens det blot er blevet til to point på udebane. Det skal retfærdigvis nævnes, at man har haft et svært program, når det gælde udekampene. Juventus Managua har således mødt to af ligaens tophold Diriagnén og bysbørnene Managua FC. Deres to point er kommet mod Real Madriz og Deportivo Ocotal, som begge har hjemme i den nedre ende af tabellen. De har scoret tre mål og har ligesom Art Jalapa lukket ni mål ind på udebane. Forskellen er dog, at Juventus Managua har spillet en udekamp mere end Art Jalapa. De må ventes at få det svært igen, når de gæster Art Jalapa på Estadio Alejandro Ramos.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Art Jalapa vinder kampen. Hos 888sport får man odds 2,55 på dette resultat.