Kamp: FK Slutsk-Slavia Mozyr

Spilforslag: Under 2,5 mål i kampen

Odds: 1,58

Spilstop: 22. marts kl. 12:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

I deres første ligakamp i sæsonen skal Slavia Mozyr en tur mod nordvest, når de gæster FK Slutsk. Begge hold var sidste sæson at finde i midterfeltet af den hviderussiske Premier League. Her sluttede Slutsk som nummer 11, mens Slavia blev nummer på ottendepladsen. Der var dog kun tre point mellem holdende.

Derfor scores der under 2,5 mål i kampen

I sidste sæson var blot to hold som scorede færre mål på hjemmebane end FK Slutsk. De scorede nemlig blot 14 mål i deres 15 hjemmekampe. Til sammenligning scorede de 15 mål på ligeså mange kampe på udebane. Samtidig var deres gæster Slavia Mozyr heller ikke lige frem skræmmende foran mål på udebane. Her scorede de 15 mål på 15 kampe. Til gengæld lukkede de blot 19 mål ind, hvilket vidner om, at de er gode til at forsvare sig, når de er på udebane.

Historien viser, at dette opgør sjældent ender i nogen stor målfest. I de seneste tre sæsoner er kampene mellem de to nemlig sluttet 0-0 to gange, 1-1 to gange, 1-0 en gang og 2-1 en gang. Sidste år sluttede det første opgør i Slutsk med et 1-1-resultat. Andet opgør i Mozyr endte med med en nulløsning. Siden de første to første møder mellem holdene tilbage i 2015, som endte 3-1 og 6-1 til Slutsk, er holdene altså gået mere defensivt til værks.

Der er dermed ikke tradition for den store målfest, når disse to hold tøjerner sammne. Vi tror da heller ikke, at denne sæsons kamp i Slutsk ender med mange mål. Begge hold vil desuden være opsatte på at komme godt fra start, så man kan med rette forvente endnu et defensivt opgør mellem disse hold.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores under 2,5 mål i kampen mellem FK Slutsk og Slavia Mozyr. Hos Onside Betting får man odds 1,58 på dette resultat.