I disse dage aflyses mange store sportsbegivenheder på grund af Corono-virussen, som for alvor er begyndt at gøre sit indtog i Europa. Hos bookmakeren ComeOn! kan man spille på, om sommerens EM slutrunde må bugge under for virussen, som allerede har aflyst flere af forårets store sportsbegivenheder.

 

 

ComeOn Odds på om EM aflyses hos ComeOn!

Indbetal mellem 100 og 500 kr. og få samme beløb i bonus | Kun nye spillere | Gennemspil 5 x indbetaling + 5 x bonus senest 60 dage efter indbetaling | Ingen minimumskrav til odds

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Sådan oddser du på om EM aflyses

  1. Du skal være kunde hos ComeOn!
  2. Du finder spillet under Specials – EM
  3. Her har du mulighed for at spille på, at EM aflyses.

 

Odds på om EM bliver aflyst

Der er som nævnt allerede aflyst en stribe forskellige store sportsbegivenheder rundt omkring i Europa i marts måned. Desuden spilles fodbold kampe i blandt andet andet Italien og Danmark bag lukkede døre i et forsøg på at begrænse smitten af Corona-virussen. Der er ingen, der ved, hvor lang tid det kommer til at tage, før begivenhederne igen kan afvikles som førhen. Derfor er det helt naturligt, at der spekuleres i, hvorvidt sommerens EM ender med at blive aflyst. Som med alt andet der diskuteres, kan du naturligvis spille på, at dette sker. Det kan du hos ComeOn! til odds 2.00.

Mange andre begivenheder er aflyste eller truede

Corona-virussen har allerede påvirket en stribe nationale såvel som internationale større sportsbegivenheder. I cykelsporten har man aflyst alle løb i Itlaien. Det vil sige løb som Milano-San Remo og Tirreno Adriatico. Giro d’Italia er desuden også i fare for at blive aflyst. Landet fodboldkampe i Serie A er desuden enten afslyst eller spilles bag lukkede døre. Det samme er tilfældet i Danmark, hvor regeringen har anbefalet, at arrangementer med over 1.000 deltagere aflyses. Det har foruden sportsbegivenheder også påvirket koncerter, messer etc.

Den helt store nyhed er, at IOC overvejer at aflyse sommerens OL, som efter planen skal afholdes i Tokyo i Japan. Hvis dette sker ville det være en økomisk katastrofe for Japan, som ventes at koste et tre-cifret milliardbeløb. Japan har eftersigende frem til maj til at kunne garantere, at de kan afholde OL. Med alt dette in mente ville det desværre ikke være nogen stor overraskelse, hvis sommerens EM endte med at blive aflyst.

Geografien kan blive et problem

I anledning af 60 års jubilæet for det første EM tilbage i 1960 besluttede man, at slutrunden skulle være en fodboldfest for hele Europa. Derfor planlagde man, at den skulle spredes ud til 12 forskellige byer rundt omkring i Europa – heriblandt København, hvor der skal spilles fire kampe. Det virkede naturligvis som en god idé indtil for blot få uger siden. Nu er Corona-virussen dog i færd med at sprede sig rundt omkring i Europa, hvor der i skrivende stund dukker flere og flere tilfælde op. Italien har været hårdest ramt blandt de europæiske landet.

Netop Italien skal huse fire kampe i turneringen. EMs åbningskamp skal efter planen spille på Stadio Olimpico i Rom den 12. juli. En af kvartfinalerne skal også spilles i Rom.

Frem og tilbage mellem landene

Der er desuden det faktum, at holdene ender med at skulle rejse frem om tilbage gennem hele Europa. Frem til semifinalerne vil mange af holdene skulle rejse et nyt sted hen, hvergang de skal spille. Dette kan naturligvis skabe en del problemer, hvis der er et land som til juni har særligt store problemer med Corona-virusen.

UEFA meldte tidligere i Marts ud, at de er optimistiske og ikke ønsker at tænke for meget i negative scenearier. UEFA-præsident Aleksander Ceferin udtalte desuden, at man var i tæt kontakt med Verdenssundhedsorganisationen (WHO) samt regeringer rundt omkring i Europa. UEFA bekymrer sig først og fremmest om at få afviklet de play-off-kampe, som skal spilles sidst i marts. Disse svar er naturligvis, hvad man på forhånd kunne forvente af UEFA, som naturligvis ikke ønsker at så tvivl om deres store arrangement.

 

 

ComeOn Odds på om EM aflyses hos ComeOn!

Indbetal mellem 100 og 500 kr. og få samme beløb i bonus | Kun nye spillere | Gennemspil 5 x indbetaling + 5 x bonus senest 60 dage efter indbetaling | Ingen minimumskrav til odds

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Bliver EM aflyst

Det er på nuværende tidspunkt svært at vide, hvordan billedet er om tre måneder eller bare en måned for den sags skyld, men i værste fald kan det altså ende med en aflysning af EM, hvilket som nævnt giver odds 2,00 hos ComeOn! Det kan være svært at dele UEFAs optimisme med de mangle aflysninger og kampe for lukkede døre, som fans rundt omkring i Europa oplever i disse dage. Man kan naturligvis kun håbe, at EM ikke bliver aflyses, men hvis situationen ikke er blevet bedre til sommer er det svært at forestille sig, at EM kan afholdes. UEFA kan formegentlig først endegyldigt melde noget ud om dette senere på foråret.

 

ComeOns logo