Kamp: Leicester-Aston Villa

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,76

Spilstop: 9. marts kl. 21.00

Bookmaker: 888sport

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Begge hold har hårdt brug for en sejr. Leicester skal have sikret deres Champions League-plads. Aston Villa skal snart til have point på kontoen, hvis de skal have håb om at redde sig. De to hold har allerede mødtes tre gange i denne sæson. Leicester vandt første indbyrdes opgør med hele 4-1 på Villa Park. Her kunne Aston Villa slet ikke håndtere Leicesters omstillinger. Da de to hold mødtes i Liga Cuppen troede de fleste, at det ville blive en formsag for Leicester. Første kamp på King Power Stadium sluttede dog 1-1 og dermed var der uventet spænding før returopgøret på Villa Park. Her lignede det længe en uafgjort, hvilket ville have betydet straffesparkskonkurrence. I overtiden dukkede Villas Trezeguet dog op i Leicester-boksen og sendte Villa videre til finalen.

Derfor scorer begge hold

Der er naturligvis det faktum, at begge hold har scoret i de tre foregående møder mellem de hold. Begge hold er desuden meget flinke til at lave mål. Kun Manchester City og Liverpool har lavet flere mål end Leicester, som har lavet hele 54 på 28 kampe – næsten to mål per kamp. Aston Villas forsvar har haft store problemer, og hvor Leicester har scoret ca. to mål per kamp, har Villa næsten lukket to mål ind per kamp. Villa har dog også været ganske gode til selv at lave mål. The Villans har lavet 34 mål på 27 kampe. Villa er kun blevet afholdt fra at score seks gange gennem sæsonen, så de plejer at finde målet. Deres tanzanianske angriber Ally Samatta fik scoret i Liga Cup-finalen mod Manchester City og ligner en mand med selvtillid forud for sæsonens sidste kampe. Derudover er der naturligvis Jack Grealish, som scorede Villas mål i 4-1-nederlaget på Villa Park. Leicester har ikke være overbevisende i deres seneste par kampe, så Villa bør få deres muligheder.

Leicesters topscorer Jamie Vardy missede seneste ligakamp mod Norwich og FA Cup-kampen mod Birmingham. Han ventes dog at blive klar til kampen mod Villa. Hvis ikke Vardy bliver klar, har Leicester heldigvis Kelechi Iheanacho. Villa er lidt af en favoritmodstander for Iheanacho. Han har gennem karrieren scoret seks mål på seks kampe mod dem for Manchester City og Leicester.

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i Leicester-Aston Villa. Hos 888sport får du odds 1,76 på dette.

 

 

888sports logo